Tapahtumat → Joulusauna

Joulusauna

Ajankohta: 19.11.2014 klo. 16:00

Paikka: Kaijala

Tyyppi: Muu tapahtumaSauna lämpenee taas, muttei suinkaan ihan tavalliseen Opinkiven tapaan. Unohtakaa kaupungin keskusta-alue, nyyttäriruoka ja vanhat punaiset sohvat. Vallatkaa mielenne ihanalla mielikuvalla luonnosta, järvimaisemasta, villistä puheensorinasta, lämpimistä lauteista ja vatsan täyttävästä ruokailusta.

Vuoden viimeinen Stimppasauna on tänäkin vuonna Kaijalassa, joka on mitä viihtyisin miljöö loppusyksyiselle illanvietolle. Paikan päällä on mahdollisuus hengailla, pelailla tai ulkoilla mielen mukaan. Mitään ei ole pakko tehdä, mutta voidaan keksiä siellä sitten jotain mukavaa yhdessä, jotta saunakin maistuu hieman paremmalta. 

Kaijala ei ole suinkaan missään kovin kaukana, mutta pienen bussimatkan päässä kuitenkin. Saunalle matkataan yhteistuumin ja keltaisin mielin Stimuluksen kustantamassa bussissa, mikä tarkoittaa sitä, ettei osallistuminen tähän tapahtumaan maksa mitään. Kuljemme kuitenkin Kaijalaan ja takaisin vain yhdellä kyydillisellä, eli matkaan mahtuu 49 nopeinta.

Bussi lähtee Agoralta Kaijalaan klo 16 ja Kaijalasta pois klo 23:30. Ilta on suunnattu aivan koko jäsenistölle, joten jos vain omia autoja tai muita kyytejä löytyy, on ihan jokainen lämpimästi tervetullut!
Mikäli tilanne on vielä ensi viikolla sama kuin tänään, eli lunta ei ole nimeksikään, taittuu matka saunalle myös näppärästi pyörällä, ja samalla tulee päivän liikuntasuoritus hoidettua!

Ilmoittautuminen on siis heille, jotka tarvitsevat bussikyydin!

Kaijalassa on tarjolla salaattia, makkaraa, glögiä ja pipareita, eivätkä nämäkään tarjoilut kustanna mitään. Huomioimme myös kasvisruokavalion tarjoiluissa.

Pyyhkeet mukaan siis ja menoksi! Ilta kuluu nopeasti mitä parhaimmassa seurassa.  

MITÄ? Stimpan Joulusauna
MILLOIN? ke 19.11. klo 16-23:30
MISSÄ? Kaijalassa
PALJONKO? Pyöreät nolla euroa!
MITÄ MUKAAN? Oma pyyhe
MITÄ MUUTA? Bussiin mahtuu 49 nopeinta, mutta myös jokainen omalla kyydillä saapuva on enemmän kuin tervetullut!