Tapahtumat → Teatteria: Kirjopesu, Stimuluksen ilmoittautuminen

Teatteria: Kirjopesu, Stimuluksen ilmoittautuminen

Ajankohta: 22.2.2019 klo. 19:00

Paikka: Jyväskylän Huoneteatteri

Tyyppi: Muu tapahtumaVihdoin päästään nauttimaan esittävästä taiteesta, kun suunnaksi otetaan yhdessä Dumppi ry:n kanssa perjantaina 22.2. Huoneteatterin 60-vuotisjuhlanäytelmä “Kirjopesu”. Kirjopesu on Jyväskylän yliopistollakin draamakasvatusta opettavan Mika Terävän käsikirjoittama ja ohjaama tragikomedia puhumattomuuden seurauksista, anteeksiantamisen vaikeudesta, omassa elämässään hortoilevista aikuisista ja tilanteen ehdoilla luovivista lapsista. Joukkoon mahtuu myös pari omanarvontuntoista teleoperaattoria ja koira, joka käy ulkona liian harvoin. Näytelmää on luonnehdittu teatteriarvosteluissa siten, että se “ei kaunistele lähtijää eikä kotiin jäävää puolisoa.” Lisämielenkiintoa esitykseen tuo myös se, että näytelmässä Enni Junttila saa esittääkseen sekä ex-vaimon että uuden rakastetun roolit.

 

Lippu näytelmään maksaa 6-8 euroa osallistujien määrästä riippuen. Tämän lisäksi teatterin narikka- ja käsiohjelmamaksu on 2 euroa.

Ilmoittautuminen aukeaa 4.2. Klo 12, ja sulkeutuu 15.2. Klo 14.

Näytelmän jälkeen on myös mahdollista siirtyä halukkaiden kanssa esimerkiksi Sohwiin iltateelle!

 

Muistathan ilmoittautumisen pelisäännöt!

https://stimulus.fi/ilmosaannot.php

 

MITÄ: Teatterinäytelmä Kirjopesu

MISSÄ: Jyväskylän Huoneteatteri

MILLOIN: Perjantaina 22.2. Klo 19-21

KENELLE: Kaikille teatterista kiinnostuneille Stimuluksen ja Dumpin jäsenille

MIKSI: Hyvä ja edullinen mahdollisuus päästä nauttimaan kevään ensimmäinen teatteriannostus!

 

HUOM! Varasijoille voi myös ilmoittautua. Selvitämme 15.2. mahdollisuutta varata lisää paikkoja, kun tiedetään, kuinka moni olisi tulossa.