Tapahtumat → Legendasitsit: YLEINEN ILMO

Legendasitsit: YLEINEN ILMO

Ajankohta: 16.1.2019 klo. 18:00

Paikka: Escape

Tyyppi: BileetJoululoma on lusittu ja on aika potkaista käyntiin jälleen yksi legendaarinen vuosi! Olit sitten suomalainen jalkapallolegenda Jari Litmanen tai täysi tornari saavu paikalle, sillä Jyväskylän legendaariset ainejärjestöt Stimulus, Ynnä, Fokus ja kumppanit aloittavat kevätlukukauden sitsaamalla Barney Stinsonin iltaakin legendaarisemmin. Hio iltaa varten kovimmat legendasi kuntoon, eli sisälläsi sitten Loch Nessin hirviön, Bigfootin tai Kuokkalan sillan vilahtajan (haalarit jalassa silti!!!!) kaltainen legenda, ja saavu Esciin levittämään legendaasi legendaarisessa (hyvän maun mukaisessa) asussasi.

Sitsit sitsataan ke 16.1.2019 klo 18 alkaen legendaarisessa Club Escapessa ja ne kustantavat 16 euroa/alkoholillinen ja 10 euroa/alkoholiton menu. Hinta sisältää sitsipaikan, sitsiruoan, 2 pitkää (siideri ja olut), 2 shottia, jälkkärijuoman sekä sisäänpääsyn jatkoille. Sitsien edetessä on mahdollista ostaa lisää sitsivirvoikkeita opiskelijahinnoin.

 

Tämä lisäilmoittautuminen on auki sunnuntaihin 13.1. klo 12 asti. Mukaan voi ilmoittautua minkä tahansa ainejärjestön jäsenet. Ilmoittautuminen on sitova heti ilmoittautumisajan sulkeuduttua, eli perutuuksia ei oteta vastaan la 13.1. klo 12 jälkeen.

 

Muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aineallergiasi, erityisruokavaliosi ja otatko holillisen vai holittoman menun!

 

MITÄ: Fokuksen, Ynnän, Stimuluksen ja kumppaneiden Legendasitsit

MISSÄ: Club Escape

MILLOIN: keskiviikkona 16.1. klo 18-22 (Ovet klo 17:30) Olethan ajoissa, myöhästyjiä rangaistaan!

MITÄ MAKSAA: 16/10 e (holillinen/holiton)

MITÄ PÄÄLLE: Haalarit + legendaarinen asusi

MIKSI: Koska mikä olisi legendaarisempi tapa aloittaa uusi lukukausi!

KENELLE: Kaikille opiskelijoille!

Ps. Sitsien legendaarinen meno jatkuu virallisilla jatkoilla, joina toimii kevätlukukauden Kickstart-bileet.