Tapahtumat → Stimppa tankotanssii

Stimppa tankotanssii

Ajankohta: 29.1.2019 klo. 11:00

Paikka: Ready Set Pole

Tyyppi: LiikuntaUusi vuosi starttaa suureen suosioon nousseella tankotanssilla! Tuntuuko siltä, että haluaisit päästä kokeilemaan jotain uutta? Haaveiletko paremmasta kehonhallinnasta? Tai haluatko kenties treenata hyvässä seurassa ja samalla pitää hauskaa? Tiistaina 29.1. klo 11-12:00 sinulla on mahdollisuus kaikkeen tähän, kun pääsemme kokeilemaan tankotanssia!

Tankotanssiin pääsemme tutustumaan Ready Set Polen asiantuntevassa ohjauksessa. Heidän nettisivuillaan (http://www.readysetpole.fi/tankotanssi/) tankotanssia kuvaillaan mm. seuraavasti:

“Tankotanssi sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Lajia harrastetaan metallisella pystytangolla, jossa keskivartalo ja kädet voimistuvat nopeasti. Ensin huomaat vartalonhallintasi kehittyvän hurjasti. Sitten huomaat koukuttuneesi. Suosio perustuukin siihen, että laji kehittää lihaksiasi sillä aikaa, kun sinulla on hauskaa.”

Tankotanssia pääsee kokeilemaan 14 nopeiten ilmoittautunutta stimppalaista, joten kannattaa toimia nopeasti ilmoittautumisen auetessa! Ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 15.1. klo 12:00 ja sulkeutuu tiistaina 22.1. klo 12:00. Mikäli osallistujakiintiö saadaan täyteen, jää kokeilulle hintaa 10,90€/hlö. Hinta siis nousee hieman tästä, mikäli ilmoittautuneita on vähemmän. Tämä on joka tapauksessa todella edullinen tilaisuus päästä kokeilemaan suuren suosion saavuttanutta tankotanssia!

HUOM. Huomioithan seuraavat ohjeet osallistuessasi tunnille:

  • Ovi tunnille avautuu n. 15min etukäteen, joten olethan ajoissa paikalla
  • Tunnille käyvät tavalliset liikuntavaatteet, lyhyet sortsit on hyvä olla mukana (esim. pitkien housujen alla) tangolla tehtäviä pitoja varten
  • Otathan mukaasi pienen pyyhkeen tangon pyyhkimiseen
  • Tunnilla ollaan paljain jaloin ja iho kannattaa pitää puhtaana voiteista ja rasvoista, mikä helpottaa tangolla pysymistä
  • Pitkät hiukset suositellaan laitettavaksi kiinni ja riisumaan korut ennen tuntia

MITÄ: Tankotanssia

MISSÄ: Ready Set Pole, Cygnaeuksenkatu 3, 40100 Jyväskylä

MILLOIN: Tiistaina 29.1. Klo 11-12:00

MITÄ MAKSAA: 10,90€ (mikäli osallistujakiintiö tulee täyteen)

MITÄ MUKAAN: Tavalliset liikuntavaatteet, lyhyet sortsit, pieni pyyhe, juomapullo

MIKSI: Koska tämä on loistava tilaisuus päästä tankoilemaan yhdessä!

Ilmoittaudu tapahtumaan! / Sign up for the event!Tapahtumaan ilmoittautunut: 6/14 henkilöä

Katariina Räihä
Julia Keränen
Norski
Saara
Emmi
Aliisa