Tapahtumat → 3MIOT#6

3MIOT#6

Ajankohta: 20.11.2014 klo. 19:00

Paikka: Escape, Shaker, RUMA

Tyyppi: Bileet3MIOT 3MIOT 3MIOT 3MIOT 3MIOT 3MIOT 3MIOT 3MIOT

Jäikö viime kerralla jotain kokematta?
Etkö päässyt todistamaan mieletöntä kuhinaa Shakerin, Escapen ja RUMAn nurkilla?
Olisiko nyt SINUN aikasi astua parrasvaloihin ja ottaa ilo irti 3mioista!?

Pikkujoulusesonki on huipussaan ja niin myös 3MIOissa juhlitaan marraskuu jouluisissa merkeissä. Kyseessä ovat vuoden 2014 viimeiset kekkerit ennen kuin painutaan hetkelliseen talvihorrokseen. Mutta ennen sitä, jytä soimaan ja baanalle!

Tarjoamme mahdollisuuden etkoilla, väleillä ja jatkoilla kolmen eri baarin sisällä saman illan aikana yhdellä lipulla. Hintaa tällä lipulla on vaivaiset 5€! Boom! Marraskuun kovimmat ja rouheimmat opiskelijabileet tulevat jälleen torst...aina 20.11. Mikäs sen mukavampaa, kuin nauttia opiskelijatovereiden hassun hauskasta seurasta, tutustua uusiin mielettömiin sieluihin ja ottaa siinä samassa ilo irti tanssijalan sauhutessa viimestä päivää! Ilta starttaa Shakerissa 19:00, Rumassa 21:00 ja Escapessa 22:00. Juhlahumu kestää aamun pikkutunneille asti, kunnes Ruma ja Escape sulkevat ovensa.

Illan aikana pääset ikuistamaan jengisi mahtavan meiningin Shakerissa kuvauttaen sinut ja ystäväsi jouluisen rekvisiitan siivittämänä. Tämän lisäksi menoa vauhdittaa hyväksi havaittu Beer Pong turnaus, joka starttaa klo 20.00 Shakerissa.

Muistathan myös, että VOL 6. bileet kuuluvat niin ikää osaksi skabaa, jossa voi voittaa uskomattoman VIIHDEPAKETIN (arvo 500€) käymällä lukuvuoden kaikissa 3MIOT-bileissä! Lisätietoa tästä löydät 3MIOT-sivuilta.

Illan menosta vastaavat:

Escapessa:
TIPPA-T
DJ OLEG EREMENKO
JA
DJ LUKS P

Rumassa:
Klubi: MITÄ SITTE?! VOL. 4
DJ:T HIPSTARR&JEWSTYLER
Baari: SKÅL

Shakerissa:
Dj CRACKDAVID
ULTIMATE BEER PONG CHALLENGE
SHAKER PHOTOWALL

MITÄ?: 3MIOT#6 PIKKUJOULUT
MILLOIN?: 20.11.
MISSÄ?: Escape, RUMA, Shaker
PALJONKO?: 5€ ennakkoon
MITÄ PÄÄLLE?: (Haalarit) + PIKKUJOULUISTA VERMETTÄ