Tapahtumat → KosmoSPOLiitti 2019

KosmoSPOLiitti 2019

Ajankohta: 16.3.2019 klo. 12:00

Paikka:

Tyyppi: BileetHellurei kaikki!

Legendaarinen KosmoSPOLiitti tulee jälleen! Tapahtumaan kuuluu Hogrefen koulutus ja 22h risteily Helsingistä Tallinnaan. Mukaan laineille ovat tervetulleita kaikki Suomen psykologian opiskelijat ja NPV:n nuoret psykologit. Alla oleva kuvaus sisältää tietoa tapahtumasta ja se kannattaa lukea huolella ennen ilmoittautumista.

Tapahtumaamme kuuluu yhteistyöjärjestömme Hogrefen luento. Luennon aihe ja paikka tarkentuu lähempänä. Voit halutessasi tutustua Hogrefeen tarkemmin osoitteessa: https://eu.hogrefe.com/.

Alustava aikataulu:

LA 16.3.
13-15: Hogrefen luento
N. 17.15: Laivaan pääsee
18.30: Lähtö risteilylle Helsingin Länsiterminaalista
22:00: Saapuminen Tallinnaan

SU 17.3.
12.30: Lähtö Tallinnasta Helsinkiin
16:00: Paluu Helsinkiin

Tapahtuman tarkemmat aikataulut ja ohjelma tarkentuvat vielä myöhemmin.


Mitä tapahtuma maksaa?

Luento on ilmainen!
Risteilystä maksat hytin hinnan ja joko aamiaisen tai buffetin tai molemmat.
Hytti (per henkilö): 20€
Aamiainen: 12€
Illallisbuffet: 34€

Kokonaishinta on siis valinnastasi riippuen 32€ (hytti + aamiainen), 54€ (hytti + illallinen) tai 66€ (hytti + aamiainen + illallisbuffet).

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa n. viikon kuluttua tiistaina 22.1. klo 12:00 osoitteessa https://goo.gl/forms/lSZRrd9EURKWNI9Y2. Ilmoittautuminen on auki viikon ja sulkeutuu 29.1. Klo 12:00. Tapahtuma on ollut viime vuosina erittäin suosittu ja saattaa mennä täyteen jo ensimmäisten minuuttien aikana. Jos siis haluat varmistaa paikkasi, kannattaa olla tietokoneen ääressä ajoissa! Huomioi kuitenkin, että ilmoittautuminen on SITOVA, ja mikäli siis joudut perumaan paikkasi, etkä löydä tilallesi korvaajaa, joudut silti maksamaan hyttimaksun ja ruokailun.

Ilmoittautumisen yhteydessä sinulta kysytään nimi, sähköposti, järjestö, kansalaisuus ja syntymäaika (laivayhtiötä varten), osallistutko risteilyyn/luennolle/molempiin, hyttikaveritoiveet (tästä lisää alempana), ruokavalinnat ja erikoisruokavalio ja halutessasi mahdollinen club one -kortin numero.

Hyttikaveritoiveista: Nyt jo kannattaa miettiä, kenen kanssa haluat samaan hyttiin. Hytit ovat neljän hengen hyttejä, eli voit toivoa samaan hyttiin 1-3 henkilöä. Pyrimme toteuttamaan toiveet mahdollisuuksien mukaan. Toivomme selkeyden vuoksi, että kaikki porukasta ilmoittavat hyttitoiveen.

Pukukoodina on viime vuoden tapaan HAALARIT!

Tiivistetysti:

MITÄ: KosmoSPOLiitti eli psykologian opiskelijoiden ja NPV:n risteily Tallink Siljalla ja Hogrefen luento
MISSÄ: Hogrefen luento paikassa x (selviää myöhemmin), lähtö risteilylle tapahtuu Helsingin Länsiterminaalista
MILLOIN: 16.3.2019
MITEN: Ilmoittautuminen tämän linkin kautta tiistaina 22.1. klo 12:00: https://goo.gl/forms/lSZRrd9EURKWNI9Y2
MIKSI: Koska KosmoSPOLiitti on legenda!