Tapahtumat → Himos-excu vol. 4

Himos-excu vol. 4

Ajankohta: 26.2.2019 klo. 16:00

Paikka: Himos

Tyyppi: Excursio"Jos mulla oisi sukset vaan,
kyllä näyttäisin,
mäkeä kuink' lasketaan
ja kaikki voittaisin.
Vaikk' hyppyri tuo katala
on mulle liian matala,
niin pilvihin mä hyppäisin,
heille näyttäisin"

 

Mitä syntyy kun yhdistetään Himos, Stimulus ja Cortex? No Himos-excu tietenkin!!

Vuoden odotus on palkittu, kun jo perinteeksi muodostunut eeppinen Himos-excu tulee taas. Tätä et halua missata! Stimulus ja Cortex ovat jälleen yhdistäneet voimansa ja matka haalarit jalassa kohti Himosta voi alkaa! Tällä reissulla pääset nauttimaan valkoisista rinteistä, mökkielämästä ja yhdessäolosta niin uusien kuin vanhojen tuttavuuksien kanssa.  

 

Exculla saa halutessaan suunnata kohti laskettelurinteitä, joten otathan mahdolliset omat lasketteluvälineet mukaan. Jos laskettelurinteet eivät houkuta, ei tällä exculla pääse kuitenkaan tylsistymään, sillä luvassa on jos jonkinlaista ohjelmaa. Myös omat pulkat ja muut rinteenlaskuvälineet ovat tervetulleita mukaan.Mökeillä on myös omat keittiöt, joten otathan omat eväät mukaan ruuanlaittoa varten.

 

Lasketteluliput eivät sisälly reissun hintaan vaan jokainen voi ostaa ne omin kustannuksin paikan päältä. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä kuitenkin aiotko lähteä laskettelemaan.  

 

Ilmoittautuminen tälle mahtavalle exculle aukeaa jo 21.1. klo 12 ja sulkeutuu pe 25.1. klo 12. Mukaan mahtuu 20 stimppalaista, joten olethan valmiina! Huom! Ilmoittautuminen on sitova, sillä sen perusteella varaamme mökit. Myös varasijoille kannattaa ilmoittautua, sillä kannat tasataan ilmoittautumisen päätyttyä ja lisämökin varaamista voidaan harkita, jos ilmoittautuneita tulee reilusti yli kantojen.

 

Ilmoita lisätiedoissa haluatko rauhalliseen vai menevämpään mökkiin sekä halutessasi yhden kaveritoiveen.

 

Lopullinen hinta määräytyy paljolti sen mukaan, kuinka monta osallistujaa reissuun lähtee. Viime vuosiin verrattuna hinta tulee olemaan hieman kalliimpi hiihtolomaviikon takia, mutta tämä meinaa vain parempaa meininkiä ympäri hiihtokeskusta! Majoituksen + haalarimerkin hinta tulee olemaan n. 46-59 euroa.

Hinnan laskemiseksi ja autoilun mahdollistamiseksi tänä vuonna kyydit hoidetaan itse. Paikalle pääsee halvalla esim. Onnibussilla tai Matkahuollon bussilla, ja pysäkki sijaitsee noin 700m päässä majoituksesta. Mökkeihin pääsee tiistaina klo 16 ja ne on luovutettava torstaina klo 12, joten näiden aikataulujen mukaan kannattaa busseja varailla. Halutessaan voi toki ottaa vaikkapa tiistaina aamubussin ja mennä rinteeseen ennen muiden saapumista! Kimppakyytien järjestäminen on myös todella hyvä vaihtoehto!

 

MITÄ: Stimuluksen ja Cortexin Himos-excu vol. 4

MISSÄ: Himoksella

MILLOIN: 26.-28.2.

MITÄ MUKAAN: Haalarit, omat eväät ja mahdollisesti lasketteluvarusteet, sekä sitsilauluvihko!

MIKSI: Koska mikä olisikaan parempaa kuin mökkielämä, laskettelu ja uudet tuttavuudet?

 

https://www.facebook.com/events/327838147827786/