Tapahtumat → Akateemisen Kyykän Jyväskylän mestaruusturnaus

Akateemisen Kyykän Jyväskylän mestaruusturnaus

Ajankohta: 26.1.2019 klo. 11:00

Paikka:

Tyyppi: LiikuntaOnko kartun heittely lähellä sydäntäsi? Vai etkö ole koskaan kuullutkaan kyykästä, mutta haluaisit päästä koittamaan?
Nyt on tilaisuutesi, sillä Stimulus ry kerää jälleen edustusjoukkueen kasaan, ja lähtee haastamaan muut ainejärjestöt ja joukkueet tässä perinteikkäässä lajissa! Ilmoittautuminen Stimpan edustusjoukkueeseen aukeaa 15.1. ja on auki torstaihin 24.1. klo 12 asti. Mukaan mahtuu jokainen halukas taitotasosta riippumatta, joten ilmoita itsesi ja ota myös kaveritkin mukaan!

"Ynnä ja Linkki järjestävät Jyväskylän virallisen kyykkäturnauksen, jossa ainejärjestöjen edustusjoukkueet ja muut jyväskylän kovimmat kyykkääjät kisaavat maineesta ja mammonasta (eli kiertopalkinnosta). Turnaus pidetään Mattilanniemessä lauantaina 26.1. klo 11 alkaen. Itse pelit alkavat klo 12.

Turnauksessa noudatetaan Akateemisen Kyykän MM-kisojen sääntöjä, joihin voi tutustua osoitteessa http://www.kyykka.fi/säännöt

Myös katsojat ovat tervetulleita turnaukseen! Tarjolla on muun muassa mahdollisuus saunoa sekä muutama palju, jos luoja ja vesipisteet näin suovat.
Katsojille paikalla pyöriminen tai paljuilu ei maksa yhtikäs mitään!

Turnauksen voittajalle on viimevuoden tapaan luvassa paikka Akateemisen Kyykän MM-kisoihin!"

Turnaukseen on myös mahdollista ilmoittaa oma joukkueensa. Tämä yleinen ilmoittautuminen aukeaa perjantaina 18.1. klo 12, ja löytyy alla olevasta linkistä.

Lisätietoja tapahtumasta: https://ynna.fi/tapahtumat/akateemisen-kyykan-jyvaskylanmestaruuskilpailu/