Tapahtumat → Pikkujoulut

Pikkujoulut

Ajankohta: 4.12.2014 klo. 18:00

Paikka: Escape

Tyyppi: BileetHuom! Tarjolla on laktoositon ja kasvisruokavaihtoehto, joten niistä ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Jotta voimme ottaa huomioon muut allergiat ja erityisruokavaliot, ilmoitathan niistä sähköpostitse viimeistään 27.11 mennessä Salla Kaikkoselle: salla.kaikkonen@hotmail.com. 

Haluatko elää amerikkalaista unelmaa?
Tie tähtiin on nyt lähempänä kuin koskaan osasit kuvitellakkaan!!!

Jokavuotinen fuksien taidonnäyte, pikkujoulut, on taas täällä loisteliaampana kuin koskaan! Tule nauttimaan yhdessä henkeäsalpaavista tähtihetkistä Hollywoodissa. Ikuista itsesi punaisella matolla kameroiden säihkeessä, hullaannu Oscar -gaalan huumasta ja nauti amerikkalaisittain taivaallisista juhlapöydän snackseista. Näissä pirskeissä lumoava glamour yhdistyy henkäykseen perinteistä jenkkitunnelmaa. Ohjelmassa on luvassa monipuolisen fantastista viihdettä läpi illan. Voiko mikään olla upeampaa? Kyllä vain! Nimittäin se, että voit nauttia kaikesta tästä aivan ilmaiseksi kuin oikea stara! Antaudu siis Hollywoodin viettelyksille ja tule viettämään ikimuistoinen ilta yhdessä ystäviesi kanssa!

Pikkujoulut järjestetään Escapessa 4.12 klo 18. Paikalle kannattaa saapua ajoissa, sillä 200 ensimmäistä vierasta saavat ilmaisen haalarimerkin! Nyt on myös hyvä tilaisuus jakaa ja saada joulumieltä. Kukin voi halutessaan tuoda mukanaan pienen lahjan, jotka jaetaan tuojien kesken (arvoltaan enintään 4 euroa). Kannattaa varata mukaan myös hieman käteistä, sillä luvassa on perinteiset hyväntekeväisyysarpajaiset, suurenmoisine palkintoineen! Arpajaisten tuotoilla halutaan tukea paikallisen Kriisikeskus Mobilen arvokasta toimintaa.

Pikkujoulujen ohjelma päättyy klo 22, mutta menohan ei Escapessa lopu siihen, sillä Hollywoodissa juhlitaan aamuun asti! Sisäänpääsy jatkoille kustantaa 3 euroa, mutta Stimppatarralla pääsee ilmaiseksi klo 24 saakka. 


MITÄ? Stimpan pikkujoulut: Hollywood Christmas party
MILLOIN? 4.12. klo 18:00, jatkot klo 22 → 
MISSÄ? Club Escape
PALJONKO? Se on ilmaista, siis täysin ilmaista!!!
MITÄ MUKAAN? Pieni lahja ja käteistä
MITÄ PÄÄLLE? Anything classy, fancy or shiny
MIKSI? Koska amerikkalainen unelma on aivan käsiesi ulottuvilla! Tällaista et ole koskaan ennen kokenut!!!