Tapahtumat → Stimpparisteily

Stimpparisteily

Ajankohta: 5.11.2014 klo. 12:30

Paikka: M/S Baltic Queen

Tyyppi: Muu tapahtumaSE ON TÄÄLLÄ TAAS!!!!!!!

Voiko tämä olla tottakaan? Siis onko tässä nyt tosiaan kyseessä se eeppistäkin eeppisempi STIMPPALAISTEN OMA RISTEILY, josta Itämeren kapteenien kuullaan yhä kuiskivan toinen toistaan villimpiä huhuja? Kyllä vain!

Eroavaisuuksia viime vuoteen kuitenkin löytyy vaikka kuinka - Eri laiva, eri reitti, shoppailumahdollisuudet bussikuljetuksineen naapurimaan puolella, matkasta puuttuvat baarityöntekijät, mutta etenkin se, että TÄSTÄ REISSUSTA TULEE VIELÄKIN TIMANTTISEMPI kuin edeltäjänsä oli!

Heilauta siis seilorinlakki ohimolle ja hyppää psykopaatin kannelle nauttimaan hypnotisoivan upeista mainingeista - tästä reissusta ei kannata jäädä paitsi!

Risteilyn ikäraja on 18 vuotta joten nuorimmatkin fuksipalleroiset pääsevät mukaan laineille, eikä hintakaan päätä huimaa: koko reissu kustantaa vain 33€ per osallistuja!! 

Hinta sisältää paitsi kuljetukset Jyväskylä-Helsinki-Jyväskylä välillä, myös risteilyn 4 hengen hytteihin majoittuen sekä shoppailureissun bussikyyteineen Tallinnan puolella! Siis kuinka maukasta!

Ja btw, koska toinen psykologintekeleen must -reissu, siis Spol-risteily siirtyi keväälle, ei tarvitse edes pelätä keinuvan fiiliksen kroonistumista! ;)


Ohjelma:
-Lähtö Jyväskylästä busseilla ke 5.11.2014 klo. 12.30 Agoran edestä
-Saapuminen Helsingin satamaan
-Laiva lähtee satamasta klo. 18.30
-Illallisbuffet halukkaille klo. 17.30/20.30 alkaen
-Aamiainen halukkaille torstaiaamuna klo. 7.00-10.00
-Laivasta poistuminen terminaalin kautta ja busseihin nousu 8.00-8.30. Käynti Sadamarketissa ja Superalkossa, molemmissa 1h shoppailuaikaa
-Takaisin laivaan viim. 12.00
-12.30 laiva kohti helsinkiä
-Lounas halukkaille klo. 12.00/14.15 alkaen
-Takaisin helsingissä ollaan torstaina klo. 16.00
-Paluukuljetus bussilla/busseilla Jyväskylään 17.00, perillä ollaan noin 21.00

Ruokailujen hinnat ennakkoon / paikanpäältä ostettuna:
*illallisbuffet 33e / 35e
*aamupala 11e / 11,5e
*lounas 25e / 27e


ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen tapahtuu tämän sivun kautta 19.9.2014 klo. 12.00 alkaen. 

Ilmoittautuessasi kirjoitathan lisätietokenttään:

1) SYNTYMÄAIKASI muodossa pp.kk.vv (EI sotun loppuosaa)

2) ATERIAVARAUKSESI 

3) HYTTIPORUKKASI NIMEN : Sovi 3 kaverisi kanssa hyttiporukka ennakkoon ja keksikää hytillenne nimi. Kun ilmoittaudutte, kirjoittakaa JOKAINEN hyttinne nimi lisätiedot-kenttään.

HUOM! Ne osallistujat, joiden ilmoittautumisesta ei käy ilmi hytin nimeä, sijoitetaan täysin mielivaltaisest hytteihin muiden samankaltaisten rutjakkeiden kanssa eikä hyttijakoon täten pääse itse vaikuttamaan!

Mikäli reissun osallistujamäärä jää alle 80 henkeen, liikkeelle lähdetään yhdellä täysikokoisella ja yhdellä pienemmällä bussilla. Näin varmistetaan että kaikki halukkaat pääsevät mukaan!  :)

MITÄ? MISSÄ? MILLOIN? MIKSI?
-Stimuluslaisten oma risteily
-MS Baltic Queenilla (Helsinki-Tallinna)
- ke-to 5.11.- 6.11.2014
-KOSKA TYYLIIN MIKÄÄN EI OO SIISTIMPÄÄ!

Are you ready kids?
AY AY CAPTAIN!