Tapahtumat → Vilttiglögit

Vilttiglögit

Ajankohta: 11.12.2018 klo. 17:30

Paikka: Boombox

Tyyppi: Muu tapahtumaToivottavasti et ehtinyt lähteä vielä joulun viettoon muualle, sillä tämän tapahtuman kautta jouluun ponkaisu maistuu ainakin kaksin verroin makeammalta!

Tiistaina 11.12. kello 17:30 eteenpäin Stimulus haluaa tarjota sinulle jouluisen lämpimän fiiliksen glögitarjoiluiden, viltti- ja tyynykasojen sekä taidokkaan taustaohjelman muodossa. Tapahtuman ohjelmaan kuuluu mm. Open Mic -osio, johon mm. Stimppa Music Therapy Institute of Kortepohja Finland on lupautunut esiintymään rohkaistakseen muitakin stimppalaisia astumaan lavalle yhteisöllisyyden ja hyvän jakamisen merkeissä.

Ota mukaasi tyyny tai viltti, valmistaudu vastaanottamaan glögiä ja inspiroivia esityksiä sekä hengailemaan pehmeiden kasojen seassa. Jos jouluista jakamisen mieltä riittää, voit tuoda nyyttärimeinigillä tapahtumaan tarjolle myös muuta naposteltavaa ja jakaa maukkaimmat jouluherkkusi muiden kanssa - tämä ei kuitenkaan ole pakollista. 

Erityisen mahtavaa olisi, jos saisit haalittua mukaasi oman mukin glögiä varten - näin saataisiin vältettyä kertakäyttömukien kulutusta.

❄ ❆ ❅ ❄ ❆ ❅❄ ❆ ❅❄ ❆ ❅❄ ❆ ❅❄ ❆ ❅❄ ❆ ❅❄ ❆ ❅

 

MITÄ: Vilttiglögit

MISSÄ: Musican Boomboxissa

MILLOIN: Tiistaina 11.12. kello 17:30 eteenpäin

MITÄ MUKAAN: Muki sekä halutessasi tyyny tai viltti

MIKSI: Oletko ikinä edes kuullut symppiksemmästä tapahtumasta? Iloa, onnea, lämpöä ja rakkautta, sekä muutama mukava esitys.