Tapahtumat → Stimppacollegeiden tilaus

Stimppacollegeiden tilaus

Ajankohta: 4.11.2018 klo. 23:45

Paikka:

Tyyppi: Muu tapahtumaLukuisat toiveet Stimppakollaripaidan tilaamisesta tänäkin syksynä ovat toteutumassa! Tilattava collegemalli on Stimuluksen arvojen ja jäsenistön toiveiden mukaisesti valmistettu laadukkaasta ja kestävästä materiaalista sekä tuotettu eettisin ja luonnonmukaisin menetelmin. Malli on unisex ja se on saatavilla XXS-koosta aina 4XL-kokoon saakka. Tilaus tapahtuu Jyväskyläläisen TarraPaidan kautta. Kuvia ja lisätietoja collegesta löytyy täältä! Sovituskappaleet löydät Mielentilasta! Sovituskappaleista löytyvät koot XS-XL: otathan yhteyttä, mikäli et löydä kyseisestä kokohaarukasta sinulle sopivaa.
 
Mallista tilattavissa olevat värit ovat keltainen, musta, tummanharmaa (antrasiitti), tummansininen ja luonnonvalkoinen, joista jokainen tilaaja saa valita mieleisensä. Collegen rintamukseen painetaan Stimuluksen logo valkoisilla ääriviivoilla ja tekstillä (pl.luonnonvalkoinen college, johon logo painetaan mustana).
 
Painetun collegepaidan hinta määräytyy tilattavan paitamäärän mukaan seuraavasti:
20 kpl: 40,30 €/ kpl
50 kpl: 35,50€ / kpl
100 kpl: 32,30 €/ kpl 
Siis mitä enemmän paitoja tilataan, sitä matalammaksi hinta putoaa! Toimitusaika collegeille on n. kolme viikkoa. Infoa noudosta on luvassa, kun paidat ovat saapuneet.
 
Koska sovituskappaleet saapuivat hieman odotettua myöhemmin, on tilausaikaa pidennetty ensi viikon loppuun, sunnuntaihin 4.11. klo 23:45 saakka. Ilmoitathan tilauksessasi nimesi lisäksi seuraavat tiedot:
- collegepaidan koko
- collegepaidan väri

Kysymykset, tiedustelut sekä mahdolliset muutokset tai peruutukset voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen vpj@stimulus.fi. :) Huomaathan, että tilauslomakkeen sulkeuduttua tilaus on sitova.

HUOM! Vpj:n nurkista löytyy vielä kaksi noutamatta jäänyttä collegea viime vuodelta. Mikäli kyseessä on omasi, laita viestiä, niin sovitaan nouto tai toimitus!

 
 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.