Tapahtumat → Tapahtumatiimin Startti

Tapahtumatiimin Startti

Ajankohta: 9.9.2014 klo. 18:00

Paikka: Emman olkkari, Hannikaisenkatu 29 b32

Tyyppi: KokousWhoop whoop! Stimpan tapahtumatiimi kokoontuu ensimmäistä kertaa tänä syksynä tiistaina 9.9. klo. 18.00 keskustassa, Emman olkkarissa!

Ekassa miitissä hengaillaan ja tutustutaan, mutta myös suunnitellaan yhdessä syksyn tapahtumia ja samalla kartoitetaan vähän millaisissa jutuissa tiimiläiset haluavat erityisesti olla mukana järkkäilemässä. Tavoite olisi että kaikki halukkaat pääsisi tiimin toimintaan mukaan ja jokaiselle innokkaalle löytyisi mieleistä hommaa. :)

Paikalle saapuminen ei kuitenkaan sitouta mihinkään - saa siis tulla ihan vaan katselemaan, kuuntelemaan, ja ihmettelemäänkin!

Miittiin saapumalla pääset paitsi vaikuttamaan tuleviin tapahtumiin, myös kuulemaan niistä sisäpiirin tietoa ennen muita ;) Pohdinnassa on mm. tulevien sitsien teemat, saunailtojen ym. ohjelmat ja paljon muuta käytännön järjestelyihin liittyvää.

Tapahtumia ei muuten tarvitse suunnitella tyhjin vatsoin, sillä luvassa on pientä tarjoilua, mm. tuoretta leipää (kyllä, juuri sitä the-maailman-parasta-emman leipomaa-nam-leipää) ja erilaisia dippailtavia jutskia!

Toivottavasti nähdään miitissä paljon niin uusia kuin vanhojakin tuttuja! Tervetuloa!

Innokkain terkuin,
tapahtumavastaavat Emma & Karo :)


P.s. Fuksit huomio - tästähän vois saada leiman? ;)
P.p.s. Reittiohjeita voi tarvittessa tiedustella pirauttamalla Emmalle, numeroon 0456308856. :)