Tapahtumat → Suursitsit - Stimpan oma kanta

Suursitsit - Stimpan oma kanta

Ajankohta: 26.10.2018 klo. 15:30

Paikka: Club Escape

Tyyppi: BileetStimulukselle on varattu näille Suomen suurimmille sitseille 30 paikkaa, Stimpan omien lippujen myynti alkaa 8.10. klo 12. Ilmoittautuminen sulkeutuu 11.10. klo 10.

Linkki lippujen ostamiseen: https://liveto.io/poikkitieteelliset-suursitsit-2018-stimulus-ry-cc-vv-xx2/

Kaikkien aikojen mahtavin seremoniamestari, Toastmastereista suurin ja korkea-arvoisin Suurtousti kutsuu joukkonsa Jyväskylän sydämeen. Hän kerää kasaan jokaista alaa edustavia opiskelijoita erivärisissä haalareissaan, ja tuo heidät juhlimaan yhdessä. Hän myös pitää huolen, ettei pitkissä pöydissä ole janoista juhlakansaa. Juhlia johtavat vain parhaimmat ja ansioituneimmat laulunjohtajat, jotka pitävät huolen, että jokainen kokee sitsihuuman parhaimmillaan. Laulu raikaa läpi yön, kun haalariasuinen juhlakansa lähtee viettämään Poikkitieteellisiä Suursitsejä Club Escapeen 26.10.


Club Escape presents: Poikkitieteelliset Suursitsit vol.3!


Kukapa meistä ei tahtoisi olla kuuluisa - niittää mainetta ja kunniaa ympäri maailmaa superstaran tavoin. Jatkuva esilläolo voi kuitenkin käydä pidemmän päälle raskaaksi. Olisiko elämä sittenkin parempaa yksin autiolla saarella, linnunlaulua kuunnellen? Tai mitä jos kuitenkin valitsisit kultaisen keskitien ja liittyisit tavallisten duunareiden joukkoon hypäten arjen oravanpyörään?


Suomen suurimmilla klubisitseillä pääset valitsemaan oman paikkasi yhteiskunnassa, kun 350 sitsaajaa täyttävät Club Escapen perjantaina 26.10. Suursitsit tarjoavat sinulle ainutlaatuisen elämyksen, jonka avulla pääset kokemaan, miltä elämäsi voisi parhaimmillaan tai pahimmillaan näyttää. Olit sitten kokenut sitsikonkari tai vasta-alkaja, olet lämpimästi tervetullut vuoden vauhdikkaimpaan akateemiseen pöytäjuhlaan. Näitä sitsejä ei kannata missata!


Club Escape on sitsien aikana jaettu kolmeen puoleen, joilla jokaisessa sitsataan ja pukeudutaan oman teeman mukaan. Jokainen sitsaaja saa valita, mihin teemaan ostaa lipun. Mikäli jäät ilman lippua Stimpan myynnissä, voit yrittää ostaa lipun yleisestä lipunmyynnistä. Yleinen lipunmyynti alkaa Liveton sivuilla torstaina 11.10 klo 14:00!  


Ovet aukeavat Club Escapessa kello 15.30 ja ruokailu alkaa kello 16.00 ja sitä tarjoillaan kello 16.45 asti. Sitsaaminen aloitetaan kello 17.00.


Teemojen hinnat ja niihin kuuluvat tarjoiltavat:

Superstara, 20 €
- 2 hanajuomaa
- 2 shottia
- Viiniä
- Skumppalasillinen
- Ruoka
- Naposteltavaa
- Haalarimerkki


Duunipäivä, 16 €
- 2 hanajuomaa
- 2 shottia
- Ruoka
- Haalarimerkki


Autiosaari, 14 €
- 2 hanajuomaa
- 1 shotti
- Ruoka
- Haalarimerkki


Kaikkiin sitsilippuihin sisältyy luonnollisesti pääsy jatkobileisiin, jossa on esiintymässä Jyväskylän oma Mouhous!


MITÄ: Poikkitieteelliset Suursitsit
MISSÄ: Club Escape
MILLOIN: Perjantaina 26.10. klo 15:30 alkaen
MITÄ MAKSAA: Superstara 20€, Duunipäivä 16€, Autiosaari 14€
MITÄ PÄÄLLE: Superstara, duunipäivä tai autiosaari
MITEN PÄÄSEN MUKAAN: Stimpan ilmo alkaa 8.10 klo 12, linkki  https://liveto.io/poikkitieteelliset-suursitsit-2018-stimulus-ry-cc-vv-xx2/