Tapahtumat → Kasisitsit!

Kasisitsit!

Ajankohta: 10.10.2018 klo. 18:00

Paikka: Aalto-sali

Tyyppi: BileetKASItsit!

Mitkä? KASItsit ovat kahdeksan eri ainejärjestön järjestämät suursitsit! Sitsihumussa mukana ovat Syrinx, Emile, Ynnä, Fokus, Sporticus, Konkurssi, MatkaRaTa ja Stimulus, joten meno on poikkitieteellisempää kuin koskaan.
Nyt on loistava mahdollisuus tehdä oma ainejärjestösi muille tutuksi! Olit sitten turhanpäiväinen huuhaahumanisti, kovien tieteiden harjoittaja tai ammattisurkeakoululainen, pukeudu oman alasi stereotyyppiseksi edustajaksi ja tule mukaan ainutkertaisille KASItseille!
Niinkuin sitsikulttuuriin yleensä kuuluu, kannattaa mukaan varata sopiva ja kohtuullinen määrä haluamansalaista kurkunkostuketta. (OPM = oma puteli messiin!) Sitsien jälkeen voi halutessaan ja kyetessään siirtyä tien yli vähintään yhtä poikkitieteellisiin jatkobileisiin Club Escapeen.

Ilmoittautuminen sitseille Stimulukselle aukeaa 19.9. klo 12. Ynnän sivuilta.  Paikkoja on hyvin rajallisesti, joten toimi nopeasti!

Ilmo:http://ynna.fi/tapahtumat/kasitsit/
FB: https://www.facebook.com/events/277400149749513/Jaa mitä oli? No KASItsit
Missä tapahtuu? Aalto-salissa
Niin milloin? 10.10. klo 18-23
Mitä päälle? Haalarit + oman ainejärjestön stereotypia
Kui pal kustantaa? 15e
Ja mitä rahalla sitten saa? Paikka uniikeilla sitseillä Aalto-salissa + sitsiruoka + haalarimerkki + jatkot Club Escapessa