Tapahtumat → Opiskelijatiistai eli laitoskokous

Opiskelijatiistai eli laitoskokous

Ajankohta: 27.11.2018 klo. 14:00

Paikka: Lea Pulkkisen sali

Tyyppi: Muu tapahtumaOpiskelijatiistai on kerran lukukaudessa järjestettävä laitoskokous, jonne myös kaikki opiskelijat ovat tervetulleita. Seuraava Opiskelijatiistai on 27.11. klo 14-16, Lea Pulkkisen salissa. Paikalla opiskelijat voivat esittää mieltään askarruttavia kysymyksiä opinnoista ja laitoksen toiminnasta. Tämä on siis hyvä tilaisuus päästä keskustelemaan laitoksen henkilökunnan kanssa kasvotusten aiheista, jotka itseä kiinnostavat. Kopo kokoaa Opiskelijatiistaihin esityslistan opiskelijoita mietityttävistä teemoista. Kysymys- ja aihe-ehdotuksia esityslistaa varten voi lähettää 19.11. saakka osoitteeseen kopo@stimulus.fi. Kokoukseen voi tulla myös vain kuuntelemaan ja perehtymään ajankohtaisiin opiskeluaiheisiin tai vaikka vain nauttimaan ilmaisista kahvitarjoiluista ;)

Jotta kokoukseen osattaisiin varata tarpeeksi ruokaa, niin ilmoittauduthan tapahtumaan ja kerrothan mahdollisesta erityisruokavaliosta viimeistään 22.11..

MITÄ: Opiskelijatiistai eli laitoskokous

MISSÄ: Lea Pulkkisen salissa

MILLOIN: Tiistaina 27.11 klo 14-16

MIKSI: Koska tämä on hyvä tilaisuus päästä kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista opintoihin liittyvistä teemoista!


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.