Tapahtumat → Lemmenristeily meets Psykopaatti vol. 2 (Stimpan ILMO)

Lemmenristeily meets Psykopaatti vol. 2 (Stimpan ILMO)

Ajankohta: 7.11.2018 klo. 12:00

Paikka: Jossain merellš

Tyyppi: BileetLemmenristeily meets psykopaatti vol. 2

 

Hiiohoi ja minttua pullo! Alkaako kuiva ja masentava mannerilmasto väsyttää syksyn pimetessä? Tekisikö mieli haistella hetken ajan raikasta meri-ilmastoa? Stimulus ja Dumppi jatkavat yhteistä matkaansa tällä kertaa merellä tällä nyt perinteeksi muodostuvalla risteilyllä. Kohteenamme on siis 23h risteily Turun ja Tukholman välillä. Risteilyn ajankohta on keskiviikko 7.11. – torstai 8.11. Laiva lähtee Turusta klo 20:15 ja palaa Turkuun klo 19:15. Bussin tarkka aikataulu ei ole vielä varmistunut, mutta lähtö on todennäköisesti klo 14-15 välillä, ja palaa Jyväskylään klo 00-01 välillä.

 

Risteilyn hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan, mutta se on n. 30-40e/hlö. Myös varasijoille kannattaa ilmoittautua, sillä kantaa voidaan vielä kasvattaa, mikäli se tulee täyteen. Hintaan sisältyy bussikuljetus Pohjolan Matkan bussilla Jyväskylä-Turku-Jyväskylä, miniristeily Turusta Tukholmaan 4 hengen B-luokan hytissä sekä haalarimerkki.

 

Lisämaksusta saa halutessaan lunastaa seuraavia ruokailumahdollisuuksia:

 

-buffetillallinen ruokajuomineen 33 euroa/hlö

 

-meriaamiainen 10,50 euroa/hlö

 

-lounasbuffee ruokajuomineen 25 euroa/hlö

 

Ilmoita lisätietoja -kohdassa, mikäli haluat jonkin ylläolevista ruokailumahdollisuuksista.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa 20.9 klo 12:00 ja sulkeutuu 27.9 klo 12:00. Huomioi myös, että ilmoittautuminen on sitova. Paikkaa ei voi myöskään myydä eteenpäin 4.10 jälkeen, koska tietoja ei voi enää muuttaa, kun ne on annettu laivayhtiölle. Laivayhtiö tarvitsee jokaisen risteilijän syntymäajan sekä hyttijaot.

 

Homman helpottamiseksi jokainen matkustaja ilmoittautuu normaalisti kantaan ja jokaisesta hytistä yksi (1) henkilö ilmoittaa muut hytissä olevat henkilöt ja kaikkien hyttiläisten syntymäajat sähköpostilla osoitteeseen tapahtumat@stimulus.fi. Hyttijaot ja syntymäajat täytyy olla lähetettynä 4.10 mennessä.

 

Huomioithan vielä, että Ruotsiin matkustettaessa tulee pyydettäessä pystyä todistamaan henkilöllisyys esim. passilla tai kuvallisella henkilökortilla.
Ilmoittautuminen on sulkeutunut.


Tapahtumaan ilmoittautunut: 54/55 henkilöä

Annukka
Rasmus
Henna-Riikka
Julia
Juulia
Emmi
Reeta
Fanny
Emmi
Oona
Annariina
Linda
vs
Noora
Kristiina
Volkan
Reservin Kommodori 6
Emilia
Anni
Janina
Katariina
Erika
Vilma
vanha patu
Annika
Henni Elomaa
Ruut
Zaida
Roosa
Katja
Sanni Heinonen
Emilia Ronkainen
sara
maria
Mira taulavuori
Heidi
Marjukka
Emma Mäkelä
lotta
Emmi Lehdikko
Leo Litja
Sonja Kokkonen
Kristian
Nea
Noora
Jarno
Nea
Janette
Löl
Linnea
Julia
Miila
Hende
Lasse