Tapahtumat → Tyttöjen ilta

Tyttöjen ilta

Ajankohta: 30.10.2014 klo. 18:00

Paikka: Shaker

Tyyppi: BileetKuten naiset tietävät, syksy on uudistautumisen aikaa - uusi lukuvuosi, uudet tuttavuudet, ehkä uusi kaupunki, säkenöiden lähestyvä pikkujoulukausi - syitä on loputtomasti, mutta selvää on, että jokainen meistä haluaa olla parhaimmillaan kun illat pimenevät!

Stimulus ry järjestää yhdessä Shakerin kanssa torstaina 30.10. klo. 18.00 alkaen unohtumattoman tyttöjen illan. Stimuluksen jäsenistön lisäksi toivotamme tervetulleeksi tapahtumaan myös kaikkien muiden ainejärjestöjen (iha)naiset. :)

Osallistujia saapuu hemmottelemaan kauneudenalan ammattilaisia paikallisista yrityksistä- luvassa on ILMAISIA pikameikkejä (Life and Mind - Uusi Itsesi), pikakampauksia (Salon Fix Me) sekä geelilakkauksia (Lovely Nails studio)! Wau!

Tämän lisäksi osallistujat pääsevät halutessaan hyödyntämään myös huippuetuja ja erilaisia tarjouksia, joita nämä yritykset tarjoavat ekslusiivisesti vain tämän tapahtuman osallistujille. 

Hemmottelun, maukkaiden cocktailien ja upean seuran lisäksi illan ohjelmassa on luvassa Vilan kanssa yhteistyössä toteutettu muotinäytös, jonka tähtinä loistavat stimpan omat tytöt! Ohjelma ei kuitenkaan lopu muotinäytökseen, vaan loppusilauksen illalle antaa vielä tanssiryhmä Yaya Crew. 

Nyt on kyllä luvassa niin timanttisia juttuja, että tätä ei kannata missata! Tervetuloa! :)