Tapahtumat → Stimuluksen 56v vujupirskeet

Stimuluksen 56v vujupirskeet

Ajankohta: 17.11.2018 klo. 15:00

Paikka: Majakosken Juhlatalo

Tyyppi: BileetTervetuloa juhlimaan 56-vuotiasta Stimulus ry:tä Majakosken juhlatalolle 17.11.2018! Pirskeet alkavat klo 15:30 juhlatilaisuudella, johon kuuluu mm. yhteislaulua, juhlapuheita sekä illallis- ja kahvitarjoilu. Juhlatilaisuus päättyy n. klo 20, jonka jälkeen illanviettoa on mahdollista jatkaa rennoissa merkeissä vapaasti hengaillen, pelaillen, saunoen ja paljuillen. Illan kuluessa tarjolla on myös iltapalaa ja pientä naposteltavaa. Puolilta öin juhlat siirtyvät jatkoille keskustaan Club Escapeen.

 

Juhlapaikalle on järjestetty kaksi bussikuljetusta, jotka lähtevät Matkakeskukselta noin kahden aikoihin (aikataulut ja bussijaot tarkentuvat myöhemmin). Olethan ajoissa paikalla! Paluukyyti lähtee Majakoskelta kohti keskustaa ja Escapea puolilta öin.

 

Pirskeet ovat alkumaljaa lukuunottamatta OPM, eli voit halutessasi tuoda omat juomat mukanasi. Ruoan kanssa juomaksi on tarjolla vettä, mehua sekä kotikaljaa. Illallisen ja iltapalan menut julkaistaan myöhemmin pirskeiden fb-tapahtumassa. Pukukoodina pirskeissä on juhlava pukeutuminen ja illaksi mukaan kannattaa varata myös sauna- ja paljuvarusteet.

Fb-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1938965329515834/

Vuosijuhlapirskeille ovat tervetulleita kaikki Stimulus ry:n jäsenet. Mikäli tilaa jää, avataan ilmoittautuminen myös kannatusjäsenille sekä aveceille.

 

Ilmoittautuminen pirskeille aukeaa 15.10. klo 16:00. Kerrothan ilmoittautuessasi, otatko liha- vai vegaanimenun, mahdolliset erityisruokavaliosi sekä sen, haluatko alkoholillisen vai alkoholittoman alkumaljan. Ilmoittautuminen sulkeutuu 22.10. klo 16.00.

 

MITÄ: Stimulus ry:n 56v vuosijuhlapirskeet

MISSÄ: Majakosken juhlatalolla Ruokkeella

MILLOIN: 17.11.2018 klo 15.30 eteenpäin. Ilmoittautuminen aukeaa 15.10. klo 16.00

MITEN: Hyvää ruokaa syöden, laulaen, saunoen, paljuillen ja muiden stimppalaisten seurasta nauttien

MITÄ MAKSAA: 45e Stimulus ry:n jäsenille, 50e Stimuluksen ulkopuolisille (esim. kutsuvieraat ja paikkojen jäädessä mahdolliset avecit) (sis. alkumalja, pääruoka, ruoat, bussikyyditykset, jatkot, haalarimerkki)

 

Tervetuloa!

 

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.


Tapahtumaan ilmoittautunut: 73/73 henkilöä

Annukka
Petja
Miila
Jenni
Sini
Erika
Olga
ronja
Linnea
Rasme
Inka
Eveliina
Sara
Tinja
Oona
Venla
Sanni Heinonen
Minja
Saija
Riixis
Maria Pullinen
Tiina
mona virmasalo
Katja
leo litja
satu
Sanna
Emilia
Anni
jojo
Pilvi
sari
Lotta Niemi
AK
Annika
valtteri
Volkan
Janina
Maria
suvi u
Aliisa Kukkola
laura
Sonja
Laura Honkanen
Noora
Hanna
Sone
Tia-Maria Ojaluoma
mesi
Henna Lehtonen
Alina
Composir
Noora Winter
Eeva
Tuuli
Elina
Ed
Emma Mäkelä
Noora
Katriina
Maria
Marika
Vilja
Ellu
Liisa
Rami
Sandels
Emilia
Eveliina Pöllänen
Petra
him
Losu
Juuli