Tapahtumat → Stimuluksen 56v vujupirskeet

Stimuluksen 56v vujupirskeet

Ajankohta: 17.11.2018 klo. 15:00

Paikka: Majakosken Juhlatalo

Tyyppi: BileetTervetuloa juhlimaan 56-vuotiasta Stimulus ry:tä Majakosken juhlatalolle 17.11.2018! Pirskeet alkavat klo 15:30 juhlatilaisuudella, johon kuuluu mm. yhteislaulua, juhlapuheita sekä illallis- ja kahvitarjoilu. Juhlatilaisuus päättyy n. klo 20, jonka jälkeen illanviettoa on mahdollista jatkaa rennoissa merkeissä vapaasti hengaillen, pelaillen, saunoen ja paljuillen. Illan kuluessa tarjolla on myös iltapalaa ja pientä naposteltavaa. Puolilta öin juhlat siirtyvät jatkoille keskustaan Club Escapeen.

 

Juhlapaikalle on järjestetty kaksi bussikuljetusta, jotka lähtevät Matkakeskukselta noin kahden aikoihin (aikataulut ja bussijaot tarkentuvat myöhemmin). Olethan ajoissa paikalla! Paluukyyti lähtee Majakoskelta kohti keskustaa ja Escapea puolilta öin.

 

Pirskeet ovat alkumaljaa lukuunottamatta OPM, eli voit halutessasi tuoda omat juomat mukanasi. Ruoan kanssa juomaksi on tarjolla vettä, mehua sekä kotikaljaa. Illallisen ja iltapalan menut julkaistaan myöhemmin pirskeiden fb-tapahtumassa. Pukukoodina pirskeissä on juhlava pukeutuminen ja illaksi mukaan kannattaa varata myös sauna- ja paljuvarusteet.

Fb-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1938965329515834/

Vuosijuhlapirskeille ovat tervetulleita kaikki Stimulus ry:n jäsenet. Mikäli tilaa jää, avataan ilmoittautuminen myös kannatusjäsenille sekä aveceille.

 

Ilmoittautuminen pirskeille aukeaa 15.10. klo 16:00. Kerrothan ilmoittautuessasi, otatko liha- vai vegaanimenun, mahdolliset erityisruokavaliosi sekä sen, haluatko alkoholillisen vai alkoholittoman alkumaljan. Ilmoittautuminen sulkeutuu 22.10. klo 16.00.

 

MITÄ: Stimulus ry:n 56v vuosijuhlapirskeet

MISSÄ: Majakosken juhlatalolla Ruokkeella

MILLOIN: 17.11.2018 klo 15.30 eteenpäin. Ilmoittautuminen aukeaa 15.10. klo 16.00

MITEN: Hyvää ruokaa syöden, laulaen, saunoen, paljuillen ja muiden stimppalaisten seurasta nauttien

MITÄ MAKSAA: 45e Stimulus ry:n jäsenille, 50e Stimuluksen ulkopuolisille (esim. kutsuvieraat ja paikkojen jäädessä mahdolliset avecit) (sis. alkumalja, pääruoka, ruoat, bussikyyditykset, jatkot, haalarimerkki)

 

Tervetuloa!

 

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.