Tapahtumat → Herkkuappro 2018

Herkkuappro 2018

Ajankohta: 23.10.2018 klo. 13:00

Paikka: Jyvšskylš

Tyyppi: Muu tapahtumaVuoden herkullisin tiistai on taas täällä! Viime vuonna suuren suosion saanut Herkkuappro järjestetään tänä vuonna 23.10. Herkkuapprossa toimii kuin mikä tahansa muukin appro: tapahtuman aikana kierretään toinen toistaan herkullisempia suorituspaikkoja keräten leimoja suorituspassiin. Tänä vuonna on mahdollista suorittaa kahta eri tutkintoa: Maistelija, johon vaaditaan 4 suoritusleimaa ja Herkuttelija, 6 suoritusleimaa.

Suoritusleima on mahdollista saada mistä tahansa suorituspaikan tuotteesta, mutta jokaisessa paikassa on myös opiskelijan kukkarolle sopivia approtarjouksia!

Ennakkolipunmyynti alkaa 9.10. bailataan.fi sivustolla. Linkki julkaistaan tapahtumassa lähempänä ajankohtaa. Ennakkolipun hinta on 3€. Mikäli lippuja jää, niitä on mahdollista ostaa myös appropäivänä lähtöpisteeltä.

Appropassien nouto tapahtuu appropäivänä klo 13-15 Kirkkopuistosta. Suorituksen tenttiminen tapahtuu samassa paikassa klo 15.30-20.00. Hyväksytystä suorituksesta (4 leimaa ekakertalaisille ja 6 leimaa jo viime vuonna approissa olleille) saat makean Herkkuappro haalarimerkin!

Tänä vuonna suorituspaikkoina toimivat:
American Diner
Espresso House
Jungle Juice bar
Kahvila Kultavatkain
Kalpis
Miriam’s
Pannukakkutalo
Passion Food&Bar
Sohwi
Spice Ice/Candytown
Taikuri
Troija Kebab
Vaffeli
McDonald`s
Teeleidi
Caffitella
HankoSushi
StreetBite
Fafa`s
Wilhelmiina 

Yhteydenotot: herkkuapprojkl@gmail.com

MITÄ: Herkkuappro
MISSÄ: Jyväskylän herkullisimmissa paikoissa!
MILLOIN: Tiistaina 23.10. kello 13 alkaen
KENELLE: Ihan kaikille!
MIKSI: Koska aina on hyvä syy laittaa haalarit jalkaan ja suunnata herkuttelemaan!