Tapahtumat → Fuksisauna + sivuaineinfo

Fuksisauna + sivuaineinfo

Ajankohta: 10.9.2018 klo. 18:00

Paikka: Opinkivi

Tyyppi: Muu tapahtumaOn fuksien ihka oman saunan aika! Syksyn hulinoiden alkaessa on tärkeää pitää huolta myös rentoutumisesta, ja mikäs olisi sen parempaa kuin saunominen stimppalaisten kesken! Saunalla on mahdollisuus lisäksi pelailla, syödä nyyttärimeiningillä tuotuja herkkuja sekä nauttia opiskelukavereiden seurasta! Ensimmäinen stimppasauna on perinteisesti ollut vain fukseille suunnattu, joten vanhat stimppalaiset saavat odottaa saunavuoroaan hieman myöhempään syksyyn.

 

Stimppasauna on maanantaina 10.9. Opinkiven saunalla (Keskussairaalantie 2) klo: 18 alkaen.

 

Saunailta aloitetaan sivuaineinfolla, jossa vanhemmat opiskelijat esittelevät lyhyesti omia sivuaineitaan. Esittelyjen jälkeen fukseilla on tilaisuus rennoissa meiningeissä kysellä tarkempia kysymyksiä vanhemmilta opiskelijoilta.

Saunalla esitellään ainakin seuraavat sivuaineet: 

Kasvatustiede, Ravitsemustiede, Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi, Henkilöstöjohtaminen, Erityispedagogiikka, Pedagogiset opinnot, Luokanopettajaopinno, Perhe-opinnot, Sosiologia, Oikeuspsykologia, Terveystiede, Kognitiivinen neurotiede, Musiikkiterapia, Sosiaalipsykologia, Liiketoiminnan perusteet, CIPA, Filosofia, Luonnontieteiden perusteet ja menetelmät, Liikunnan ja terveyden perusteet sekä Väkivaltatutkimuksen opintokokonaisuus.

 

MITÄ: Fuksisauna + sivuaineinfo

MISSÄ: Opinkiven saunalla (Keskussairaalantie 2)

MILLOIN: Maanantaina 10.9. klo 18 (Sauna klo 22 asti)

MITÄ MUKAAN: Saunakamppeet (pefletti!) ja jotain tarjottavaa nyyttärimeiningillä

MITÄ MAKSAA: Mahdollisten tarjottavien lisäksi ei mitään!

MIKSI: Koska rentoutumisestakin pitää pitää huolta + arvokasta tietoa sivuaineista!