Tapahtumat → Kasvisten norsufutis

Kasvisten norsufutis

Ajankohta: 5.9.2018 klo. 15:00

Paikka: Alban ranta

Tyyppi: LiikuntaSyksy on vihdoin saapunut, ja sen kunniaksi järjestetään perinteinen kasvatustieteellisen tiedekunnan ainejärjestöjen norsufutisturnaus! Emile, Varkaat, Stimulus sekä Abakus ottavat mittaa toisistaan norsufutiksen merkeissä keskiviikkona 5.9. klo 15:00 alkaen Alban rannassa.

Kyseessä on pehmeällä jumppapallolla pelattava jalkapallo, jossa on tarkoitus tehdä maaleja perinteisiin jalkapallomaaleihin. Jokaisesta ainejärjestöstä muodostuu oma joukkueensa ja joukkueet pelaavat toisiaan vastaan. Jokaisessa joukkueessa tulisi olla vähintään 5 pelaajaa, mutta muuten osallistujia saa olla rajoittamaton määrä. Pelien kesto on 2x10min/ottelu alkaen alkueristä aina finaaliotteluun asti.

Tule rohkeasti mukaan, olitpa sitten yliopistoon tutustuva fuksi tai kokeneempi vanhemman vuosikurssin opiskelija! Tässä turnauksessa asenne ratkaisee, eikä aikaisempaa pelikokemusta tarvitse löytyä. Pelaajien lisäksi kannustusjoukot ovat enemmän kuin tervetulleita! Peleihin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua vaan riittää, että saavut paikalle. 

MITÄ? Kasvisten Norsufutis
MILLOIN? Keskiviikkona 5.9 klo 15:00
MISSÄ? Alban rannassa
MITÄ MUKAAN? Haalarit tai muut pelaamiseen sopivat vaatteet sekä rutkasti iloista mieltä!
MITÄ MAKSAA? Ei sitten yhtään mitään!
MIKSI? Koska tutustuminen toisiin ainejärjestöihin liikunnallisissa tunnelmissa on huippua!