Tapahtumat → Fuksisitsit - Fuksien ilmoittautuminen

Fuksisitsit - Fuksien ilmoittautuminen

Ajankohta: 12.9.2018 klo. 18:00

Paikka: Escape

Tyyppi: BileetMikä on piilevä Talenttisi? Solmitko diilejä kuin Trump tai Sarasvuo? Laulatko Antti Tuiskun lailla tiesi Idols-tuomarien sydämiin tai onko elämässäsi Kardashianin glamouria? Oletko oman elämäsi Unelmien poikamies vai kenties Heikoin lenkki? Keskiviikkona 12.9. pääset paljastamaan sisäisen Master Chefisi, keinumaan sinkkulaivan kutkuttavilla aalloilla tai saapumaan ensitreffeille toasmastereiden alttarille, sillä Stimuluksen fuksisitsit 2018 ovat täällä! Nyt ei ole aikaa astua päiväkirjahuoneeseen, sillä näillä sitseillä et voi vastustaa viettelystä antautua tosi-tv:n vietäväksi.

Sitsit kustantavat osallistujille 16 euroa alkoholillisena ja 10 euroa holittomana. Hinta sisältää kaksi mietoa juomaa, kaksi shottia, lämpimän ruuan, jälkiruokadrinkin, narikan sekä ilmaisen sisäänpääsyn jatkoille.


Ilmoittautuminen sitseille aukeaa tiistaina 4.9 klo 12 ja päättyy perjantaina 7.9 klo 12. Ilmoittautumisen yhteydessä kirjoita lisätietoihin otatko alkoholillisen vai holittoman kattauksen, mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot. HUOM! Fukseille ja vanhoille opiskelijoille on erilliset ilmoittautumiskannat, joten tarkistathan että ilmoittaudut oikeaan kantaan! Fuksit ovat näille sitseille etusijalla, ja ilmoittautumisen sulkeuduttua jäljellä olevat paikat täytetään vanhojen kannasta ilmoittautumisjärjestyksessä.


Yleisesti sitseihin ja niiden sääntöihin voi halutessaan tutustua etukäteen Stimppalaisen oppaan avulla, joka löytyy osoitteesta: http://stimulus.fi/opas.php.

Tutustuthan ennen ilmoittautumista myös ilmoittautumisen sääntöihin: http://stimulus.fi/ilmosaannot.php


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.