Tapahtumat → Vappusitsit - Dumpin ilmoittautuminen

Vappusitsit - Dumpin ilmoittautuminen

Ajankohta: 25.4.2018 klo. 18:00

Paikka: Club Escape

Tyyppi: BileetKaipaatko takaisin aikaan, kun kaikki oli vielä edessä? Ei huolia, ei murheita, ei tulevaisuuden suunnitelmia. iPodisi täynnä Paramorea, The Black Eyed Peasia ja Flo Ridaa. Viritä moposi ja keuli paikalle, sillä Dumppi, Stimulus ja Parku sitsaa nyt teinivuosien tahtiin! Kaiva kaappiesi kätköistä legginsit ja Converset, gangstahuivit ja bändipaidat, Lacostet ja Svea-pipot, kampaa takapiiskasi ja suuntaa Esciin muistelemaan teinivuosien minääsi! 

Vappusitsit sitsataan ke 25.4. klo 18 alkaen Club Escapessa ja ne kustantavat 16 euroa/alkoholillinen ja 10 euroa/alkoholiton menu. Hinta sisältää sitsipaikan, sitsiruoan, 2 pitkää (siideri ja olut), 2 shottia, jälkkärijuoman sekä sisäänpääsyn jatkoille. Sitsien edetessä on mahdollista ostaa lisää sitsivirvoiketta opiskelijahinnoin. 

Ilmoittautuminen avataan maanantaina 9.4. klo 12 ja on auki tiistaihin 17.4. klo 12 asti. Ilmoittautuminen tapahtuu Stimuluksen tapahtumakannan kautta ja jokaiselle ainejärjestölle on oma kantansa, 42 hlöä/ainejärjestö. Ilmoittauduthan oman ainejärjestösi kantaan! Muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aineallergiasi, erityisruokavaliosi ja otatko holillisen vai holittoman menun. 

MITÄ: Parkun, Dumpin ja Stimuluksen vappusitsit teinivuositeemalla 
MISSÄ: Club Escape 
MILLOIN: Vappuviikon keskiviikkona 25.4. klo 18-22 (Ovet klo 17:30) 
MITÄ MAKSAA: 16/10 e (holillinen/holiton) 
MITÄ PÄÄLLE: Haalarit + teinivuosien sinä 
MIKSI: Koska vapu ei ole vapu ilman sitsausta ja teinivuosien muistelua! 

PS. Sitseiltä teinivuosien muistelua jatketaan luonnollisesti virallisilla jatkoilla Escissä, joiden tapahtumaan pääset klikkaamaan itsesi osallistuvaksi tästä: https://www.facebook.com/events/289565408245644/


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.