Tapahtumat → Fuksisauna

Fuksisauna

Ajankohta: 15.9.2014 klo. 17:00

Paikka: Opinkiven sauna

Tyyppi: Muu tapahtumaFuksisauna tulee jälleen! Sauna on lämmin, seura kuumaakin kuumempaa, pelit villejä, ruoka mukana tuotua ja musiikki pääosin hyvää. 

Syksyn ensimmäinen saunailta järjestetään maanantaina 15.9. klo 17.00 alkaen. Paikkana on seminaarinmäellä sijaitseva Opinkiven sauna. Tämä tapahtuma on suunnattu ekslusiivisesti fukseille - lämpöä luvassa kuitenkin myös koko jäsenistölle 9.10. järjestettävässä Stimppasaunassa! :)

Saunalla voi paitsi saunoa, myös hengailla, jutustella, tutustua uusiin kanssaopiskelijoihin, nauttia halutessaan erilaisia virvokkeita ja herkutella nyyttäripöydän antimilla. Saunominen (tai mikään muukaan) ei ole pakollista, saa siis ehdottomasti myös tulla vaan hengailemaan ja nauttimaan rennosta meiningistä!

Voi myös olla mahdollista, että tulee tilaisuus päästä tutustuttamaan psykan vaihtareita suomalaisen saunakulttuurin saloihin!

Omaa peflettiä ei tarvitse, mutta pyyhe ym. saunatarvikkeet (tyyliin shampoo ja mahdolliset saunajuomat) sekä jotain pientä naposteltavaa nyyttäripöytään kannattaa napata matkaan. Tule siis rohkeasti paikalle ihmettelemään stimppahenkeä ja rentoutumaan laatuseurassa ekojen viikkojen hälinän keskellä! :)

MITÄ: Fuksisauna
MISSÄ: Opinkiven saunalla
MILLOIN: maanantaina 15.9. klo 18:00
HINTA: Ilmainen!
ILMOTTAUTUMINEN: Ei tarvitse ilmottautua :)