Tapahtumat → Stimpan pokeri-ilta

Stimpan pokeri-ilta

Ajankohta: 23.4.2018 klo. 18:00

Paikka: Feel Vegas

Tyyppi: Muu tapahtumaHellurei!

 

Nyt olis mahdollisuus tutustua pokerin saloihin ja testata kuka on stimpoista kovin pokerihai. ;)

 

Oltais siis järjestämässä pokeri-iltaa meille stimpoille ja illassa meille opetettaisiin miten pelataan pokeria oikein kunnon turnausmielessä. Feel Vegas toimii meille illan seremoniamestarina ja jos ilta onnistutaan järjestämään, saisimme Feel Vegasin alakerran kokonaan omaan käyttöömme. Pokeri-illan pystyy järjestämään 20 tai 30 hengelle ja siksi tarvitsisimme alustavan tiedon osallistujien määrästä.

Illan aluksi olisi tarkoitus järjestää kaikille pieni opetus pokerin säännöistä ja neuvonta pokerikäsien arvojärjestyksestä. Opetuksen jälkeen ilta jatkuisi leikkimielisellä turnauksella ilman rahapanosta.

 

HUOM! Koska Feel Vegas tarvitsee osallistujamäärän etukäteen, tapahtumaan on avattu alustava ilmoittautuminen, jotta saamme kartoitettua mahdollista osallistujamäärää. Jos osallistujamäärä näyttää jäävän kovin pieneksi, emme pysty iltaa järjestämään. Ilmoittautuminen on kuitenkin sitova, ja ilmoittautumalla sitoudut maksamaan 5e osallistujamaksun. Ilmoittautuminen aukeaa maanantainan 19.3 klo 12  ja sulkeutuu maanantaina 26.3. klo 12.


Voittajalle pieni pallkinto voisi olla luvassa ;D

MITÄ? Stimpan pokeri-ilta

MISSÄ? Feel Vegas

MILLOIN? Maanantai 23.4

MITÄ MAKSAA? 5e

MITÄ MUKAAN? Hyvä ja iloinen mieli

MIKSI? Nyt pääset oppimaan pokerin salat ja nauttimaan samalla muiden stimppojen seurasta


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.