Tapahtumat → Laine-sitsit - yleinen ilmoittautuminen

Laine-sitsit - yleinen ilmoittautuminen

Ajankohta: 21.3.2018 klo. 18:00

Paikka: Club Escape

Tyyppi: Bileet’’Patrik Laine shoots, he scores!’’ 
Amerikkalaine urheiluselostaja huutaa kurkku suorana. ’’Se on vähän niiku Jeesus Nasaretilaine’’, tuulettaa Tamperelaine lainelautailija. Hän on tuntenu Paten jo sillo ku se oli ala-astelaine.  ’’Äkkiä hampurilaine naamariin ja autolla kohti Jyväskylää yhtä kovaa, ku Heikki Kovalaine’’, hän jatkaa. Tää tamperelaine on kuullut et Jyväskylässä on yhdet vuoden kovimmista sitseistä ja et sieltä saattaa kuuleman mukaan löytyä myös se unelmien seuralaine.

Matkalla häntä vastaan tuli eräs muukalaine, joka kysy ’’Ootko sä se Jerry Turkulaine?’’. Ei se ollu, mutta sano olevansa oman alansa ammattilainen. Kaverukset tuli hyvin juttuun ja onneks tamperelaisella oli jääny taskuun muutama ranskalaine, jotka se tarjos muukalaiselle. ’’Et sä oo ainakaa mikää paholaine’’ jatkoi muukalaine, jolla oli suussaan kuubalaine.

Parivaljakko jatkoi matkaa yhdessä, kohti Jyväskylää. Perillä heidät toivotti tervetulleeksi valmettilaine duunari. Hän kertoi, että sitsit järjestetään Club Escapessa keskiviikkona 21.3 klo 18.00.  

Olit sitten stimppalaine, abalaine, pedagolaine ja mistä ainejärjestöstä vain oot tervetullut näille Laine -sitseille! Sitsien hinta ei paljoa huimaa, vaikka oisit kuinka humailaine. Sitsien alkoholillinen menu 16€ ja alkoholiton menu 10€. Ovet avataan klo 17.30 ja sitsit alkavat puoli tuntia myöhemmin. Älä myöhästy, että sua ei pääse pistää kimalaine.

Ilmoittautuminen sitseille aukeaa 7.3 klo 12.00 ja on auki 16.3. klo 12 asti. Jokaiselle ainejärjestölle on oma kanta, joten varmistathan, että ilmoittaudut oman ainejärjestösi kantaan (tai yleiseen kantaan, jos et ole stimuluksesta, abakuksesta tai pedagosta) Kerro myös ilmoittautumisen lisätietoihin otatko holillisen vai holittoman kattauksen ja mahdolliset allergiat sekä ertyisruokavaliot. 

 

MITÄ: Laine -sitsit
MISSÄ: Club Escape
MILLOIN: 21.3 klo 18.00
MITÄ MAKSAA: alkoholillinen 16€/ alkoholiton 10€
MITÄ PÄÄLLE: Laine -teeman mukainen pukeutumien


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.