Tapahtumat → Vappuvilske

Vappuvilske

Ajankohta: 19.4.2018 klo. 16:00

Paikka: Alban ranta, Mattilanniemi

Tyyppi: Muu tapahtuma(IN ENGLISH BELOW)
"On vilinää, vilskettä, meteliä, melskettä opiskelijoiden...
Kas, nythän on vappu ja nythän on vappu ja nythän on vappu taas"

Vappu, jokaisen opiskelijan vuoden kohokohta alkaa taas olemaan käsillä ja perinteinen Vappuvilske on täällä! Torstaina 19.4 kaveriporukat ottavat mittaa Vappukestävyydestään tavoittelemalla Vapun 2018 kuninkuutta. Kyseessä on leikkimielinen joukkuekilpailu, jossa suoritetaan hulvattoman haastavia rastitehtäviä. 

Kerää siis kaveriporukkasi kasaan (noin 3-6 henkilöä/ tiimi) ja keksikää porukallenne yhtenäinen teema ja siihen liittyvä asu, sillä pukeutumisesta saa lisäpisteitä! Voittajajoukkue palkitaan asiaan kuuluvalla tavalla! Tapahtuma alkaa Alban rannassa klo 16 joukkueiden ilmoittautumisella. Tapahtumassa tunnelmaa nostattaa dj ja tarjolla myös pientä purtavaa suoraan grillistä. Iltaa jatketaan virallisilla jatkoilla 3mioilla! 

Ennakkoilmoittautuminen alkaa 2.4 klo.12.00. Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu tälle sivulle ja on avoin Linkille, Stimulukselle, Dumpille ja Emilelle.

MITÄ: Vappuvilske
MISSÄ: Alban ranta, Mattilanniemi
MILLOIN: Torstaina 19.4.18 klo 16-20
MITÄ MAKSAA: 4e-5e (sisältää rastikierroksen ja haalarimerkin)
MITÄ PÄÄLLE: Haalarit + tiimiasut
KENELLE: Tapahtuma on poikkitieteellinen! (Ennakkoilmoittautuminen Linkille, Stimulukselle, Dumpille ja Emilelle, paikanpäällä tapahtumassa myös muille ainejärjestöille)

The idea of Vappuvilske is that students compete in 3-6 people groups and perform different challenges. Each group has to come up with a theme and dress according to that theme. The best dressed team will get extra points! The event will be held in Alban ranta, Mattilanniemi on thursday 19.4 at 16:00-20:00. After that you can join the 3MIOT as an afterparty. Sign-up begins on 2.4 at 12.00 o'clock. More information later! 

WHAT: Vappuvilske
WHEN: 19.4 at 16:00
WHERE: Alban ranta, Mattilanniemi (Alba beach)
COST:4/5euros
DRESSCODE: Overalls + team costumes


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.