Tapahtumat → Vappuappro

Vappuappro

Ajankohta: 18.4.2018 klo. 17:00

Paikka: Jyvšskylš

Tyyppi: BileetVappu saapuu taas kovaa vauhtia ja sen mukana poikkitieteellinen VappuAppro!

VappuAppro on vapun aikaan järjestettävä poikkitieteellinen tapahtuma, joka kokoaa Jyväskylän kaikenkirjavan haalarikansan yhteen kiertämään kaupungin kuppiloita ja suorittamaan ei-niin-akateemisia approtutkintoja.

VappuAppro toimii samalla periaatteella kuin mikä tahansa muukin appro. Tarkoitus on kiertää Jyväskylän erilaisia baareja ja ravintoloita läpi ja kerätä suorituspassiin merkintöjä. Ensimmäistä kertaa VappuApproa suorittavat tarvitsevat suoritusmerkintöjä 6 kappaletta, toista kertaa suorittavat 9 kappaletta ja kolmatta kertaa suorittavat 12 kappaletta. Ylemmän tutkinnon merkin saa näyttämällä tentaattorille alemman tutkinnon merkin.

Vappuappron lähtöpaikkana toimii Lounaispuisto, jossa appropasseja jaetaan klo 17-20 ennakkolippuja vastaan.

Ilta huipentuu jatkoihin Club Escapessa, missä pääset palauttamaan appropassisi tentaattorille ja saat hyväksytystä suorituksesta haalarimerkin. Tentaattorit ottavat passeja vastaan klo 22-24.

Stimppalaisilla on tänä vuonna mahdollisuus hankkia approlippunsa ennen varsinaisen lipunmyynnin alkamista! Stimpan oma lipunmyynti alkaa ke 4.4 klo 12 bailataan.fi-sivuston kautta. Lippuja on varattu 70 kappaletta nopeimmille ilmottautujille! Lipunmyynnin löydät tägillä #stimulusappro tai alla olevan linkin kautta!

Lipunmyynti: https://bailataan.fi/#!/events/fe2736ae-6f74-49f0-9240-2cbe108919cf

Vappuappron hinta on 5e ennakkoon, 6e appropäivänä sisältäen appropassin, haalarimerkin ja jatkobileet.

Lisätietoa tapahtumasta:
http://vappuappro.com/