Tapahtumat → Mestaruussitsit

Mestaruussitsit

Ajankohta: 11.4.2018 klo. 18:00

Paikka: Club Escape

Tyyppi: Bileet”Den glider in, den glider in, den glider in, i mål igen! Vi ska kämpa, vi ska ge, allt det vi har, vi ska ta guld igen!”

On tullut taas aika ratkaista, kuka on Jyväskylän sitsimestari vuosimallia 2018. Korkeimmasta palkintokorokepaikasta kisaavat tällä kertaa Stimulus, Pörssi, Linkki ja hallitseva mestari Dumppi. On aika selvittää, kenen lisäsäkeistöissä on käytetty eniten luovuutta ja minkä ainejärjestön pöytätavat ovat parhaat. Missä pöydässä kaveria kannustetaan eniten ja kuka joutuu lähtemään lakki kädessä takaisin Agoralle.  

Mestaruussitsien perinteitä kunnioittaen, jokainen ainejärjestö keksii itselleen oman teeman ja saapuu paikalle sitä noudattaen. Sitsien hinta on alkoholillisena 17€ ja alkoholittomana 15€ sisältäen 2 pitkää, 2 shottia, jälkiruokadrinkin, ruoan ja haalarimerkin.

Ilmoittautuminen sitseille alkaa keskiviikkona 28.3 klo 12 ja päättyy 4.4. klo 16. Ilmoittautuminen tapahtuu Dumpin sivujen kautta, jossa kaikille ainejärjestöille on oma kanta. Linkit ilmoittautumiseen alla. Muista lisätä ilmoittautumiseen mahdolliset ruoka-allergiat, erikoisruokavaliot ja otatko alkoholillisen vai holittoman paketin. Jokaiselle ainejärjestölle on rajoitetusti paikkoja, joten ole valmiina, jotta varmistat itsellesi paikan näille kevään kovimmille sitseille!

Tule paikalle auttamaan oma ainejärjestösi voittoon ja sitsatkaa itsenne historiankirjoihin!

MITÄ: Mestaruussitsit
MISSÄ: Club Escape
MILLOIN: 11.4.2018 klo 18 (ovet 17:30)
MITÄ MAKSAA: 17€/15€ 
MITÄ PÄÄLLE: haalarit + ainejärjestön oma teema
MIKSI: Koska jonkun on oltava paras

WHAT: Championsitsfest
WHERE: Club Escape
WHEN: 11.4. at 18 (doors at 17:30)
WHAT COSTS: 17€/15€
WHAT TO WEAR: overalls + your subject associations own theme
WHY: Because someone has to win!

Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/1640698029311245/

Ilmo: https://dumppi.fi/events/mestaruussitsit-2018-stimuluksen-kanta/