Tapahtumat → Mindfulness-koulutus (Stimuluksen ilmoittautuminen)

Mindfulness-koulutus (Stimuluksen ilmoittautuminen)

Ajankohta: 16.4.2018 klo. 09:00

Paikka:

Tyyppi: KoulutusTervetuloa Stimuluksen ja Emilen kaksipäiväiseen Mindfulness-koulutukseen 16.-17.4.! Maanantaina koulutus pidetään klo 11.15-18.15 ja tiistaina klo 9.30-16.30

Koulutuksessa tutustut MBSR-menetelmän harjoitteisiin sekä teoreettiseen viitekehykseen. Opit kokemuksen kautta, miten meditaatioharjoitteet vaikuttavat ja miten niitä voidaan käyttää psykoterapian tukena. Lisäksi saat kokemuksen, miten voit oppia pysähtymään ja pitämään pieniä taukoja arjessa, jotta lisäät palautumiskykyäsi arjen haasteiden aallokossa. Voit alkaa käyttämään harjoituksia heti kahden päivän koulutuksen jälkeen. Kouluttajana toimii Mindfulness alan pioneeri, Center for Mindfulnessin perustaja Leena Pennanen!

Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy on Suomessa Mindfulness-koulutuksen uranuurtaja ja on kouluttanut tuloksellisesti Mindfulness-MBSR -menetelmään jo yli 15 vuotta. Koulutukset perustuvat suoraan professori Jon Kabat-Zinnin lähes 40 vuotta sitten kehittämään Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) -menetelmään.  MBSR –menetelmä on maailman eniten tieteellisesti tutkittu  mindfulness-pohjainen interventio ja erittäin tehokas menetelmä työkyvyn ylläpitämisessä, rentoutumisen oppimisessa ja stressinhallinnassa.

Menetelmän kautta opimme muun muassa

  •          selkeyttämään asioiden priorisointia kiireen keskellä
  •          selviämään vaihtelevissa ja haastavissa opiskelu- ja työtilanteissa
  •          selkeyttämään suhdetta omaan työhön ja elämään
  •          voimistamaan kykyä olla läsnä tässä hetkessä
  •          lisäämään myönteisiä voimavaroja
  •          parantamaan työssäjaksamista ja työhyvinvointia
  •          ehkäisemään uupumusta

Kurssi kustantaa 50 euroa, ja sinne mahtuu vain 29 nopeinta ilmoittautujaa! Ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 20.3. klo 12 ja sulkeutuu tiistaina 3.4. klo 23.45. 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.