Tapahtumat → Heila Matchmaking-koulutus

Heila Matchmaking-koulutus

Ajankohta: 29.3.2018 klo. 15:00

Paikka: Agora auditorio 2

Tyyppi: KoulutusYrittäjyys on kasvava ala psykologien keskuudessa, jonka kautta psykologi voi työllistyä hyvinkin erilaisiin työpaikkoihin. Tällä kertaa olemme saaneet puhujaksi psykologi Tuija Pohjolan, joka on yksi Heila Matchmaing-deittisovelluksen perustajajäsenistä. 

Heila Matchmaking on ensimmäinen deittipalvelu, joka tarjoaa henkilökohtaista apua kumppanin valintaan psykologisesta näkökulmasta. Heila Matchmakingissa jokaiseen asiakkaaseen tutustutaan henkilökohtaisesti, ja heille pyritään löytämään kumppaniehdokas, jonka kanssa asiakkaalla olisi ihanteelliset edellytykset tasapainoiseen ja rakastavaan parisuhteeseen. 

Koulutuksen tarkoituksena on saada tietoa yrittäjyydestä, Heila Matchmakingin taustoista sekä siitä, miten sovellus toimii. Saavu siis 29.3. kuuntelemaan tätä erilaista tarinaa siitä, miten psykogina voi työllistyä ja minkälaisia saloja hyvän parsuhteen taustalta löytyykään!

HUOM! Koska koulutuksen ajankohdasta on saatu palautetta, tapahtumaan on avattu alustava ilmoittautuminen, jotta saamme kartoitettua mahdollista osallistujamäärää. Jos osallistujamäärä näyttää jäävän kovin pieneksi, pyrimme neuvottelemaan koulutukselle uuden ajankohdan syksylle. Ilmoittautuminen ei siis sido mihinkään, ja osallistuminen on edelleen ilmaista. Ilmoittautuminen on auki reilun viikon, ja sulkeutuu maanantaina 19.3. klo 00.00.

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.