Tapahtumat → Laine-sitsit -Pedagon ilmoittautuminen

Laine-sitsit -Pedagon ilmoittautuminen

Ajankohta: 21.3.2018 klo. 18:00

Paikka: Escape

Tyyppi: Bileet’’Patrik Laine shoots, he scores!’’ 
Amerikkalaine urheiluselostaja huutaa kurkku suorana. ’’Se on vähän niiku Jeesus Nasaretilaine’’, tuulettaa Tamperelaine lainelautailija. Hän on tuntenu Paten jo sillo ku se oli ala-astelaine.  ’’Äkkiä hampurilaine naamariin ja autolla kohti Jyväskylää yhtä kovaa, ku Heikki Kovalaine’’, hän jatkaa. Tää tamperelaine on kuullut et Jyväskylässä on yhdet vuoden kovimmista sitseistä ja et sieltä saattaa kuuleman mukaan löytyä myös se unelmien seuralaine.

Matkalla häntä vastaan tuli eräs muukalaine, joka kysy ’’Ootko sä se Jerry Turkulaine?’’. Ei se ollu, mutta sano olevansa oman alansa ammattilainen. Kaverukset tuli hyvin juttuun ja onneks tamperelaisella oli jääny taskuun muutama ranskalaine, jotka se tarjos muukalaiselle. ’’Et sä oo ainakaa mikää paholaine’’ jatkoi muukalaine, jolla oli suussaan kuubalaine.

Parivaljakko jatkoi matkaa yhdessä, kohti Jyväskylää. Perillä heidät toivotti tervetulleeksi valmettilaine duunari. Hän kertoi, että sitsit järjestetään Club Escapessa keskiviikkona 21.3 klo 18.00.  

Olit sitten stimppalaine, abalaine tai pedagolaine, oot tervetullut näille Laine -sitseille! Sitsien hinta ei paljoa huimaa, vaikka oisit kuinka humailaine. Sitsien alkoholillinen menu 16€ ja alkoholiton menu 10€. Ovet avataan klo 17.30 ja sitsit alkavat puoli tuntia myöhemmin. Älä myöhästy, että sua ei pääse pistää kimalaine.

Ilmoittautuminen sitseille aukeaa 7.3 klo 12.00 ja on auki 16.3 klo 12 asti. Jokaiselle ainejärjestölle on oma kanta, joten varmistathan, että ilmoittaudut oman ainejärjestösi kantaan! Kerro myös ilmoittautumisen lisätietoihin otatko holillisen vai holittoman kattauksen ja mahdolliset allergiat sekä ertyisruokavaliot. 

 

MITÄ: Laine -sitsit
MISSÄ: Club Escape
MILLOIN: 21.3 klo 18.00
MITÄ MAKSAA: alkoholillinen 16€/ alkoholiton 10€
MITÄ PÄÄLLE: Laine -teeman mukainen pukeutumien


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.


Tapahtumaan ilmoittautunut: 39/40 henkilöä

Terhi Kurvi
Nella Katajamäki
Tinja Mikkonen
johanna tentke
Fanni Jääskeläinen
Sara
Pieta
Eriikka Kansanaho
Oskari Savolainen
Jaakko Pasanen
Jenny Riikonen
Jenna Ruuskanen
Veeti Hartikainen
Kirsi-Maari Ahonen
Moona Lundell
Vesa
Sonja Salminen
Karo
Emma
Masi Hautalampi
Jari Kaatranen
Miguel
Eemil Ahola
Sanni Takala
Emmi Kolsi
Artturi Vehmer
Aino Ylipiessa
Melisa
Nassi Eskali
Netta
Vili Vatanen
Aleksi Toropainen
Petter
Patrick Niskanen
Mea
Nea-Maria
Julia
Jatta Koistinen
Vilma Komulainen