Tapahtumat → Stimpan ilmajooga

Stimpan ilmajooga

Ajankohta: 9.4.2018 klo. 11:00

Paikka: Ready Set Pole

Tyyppi: LiikuntaRunsaisiin joogaa koskeviin toiveisiin on vihdoin vastattu! Tuntuuko, että kehosi kaipaa hellää huolenpitoa ja mielesi lepohetkeä hektisen kevään keskellä? Haluatko hengähtää hetken ennen kovaa vauhtia lähestyviä vapun rientoja? Tai haluatko kenties vain heittäytyä kokeilemaan jotakin aivan uutta joogan maailmassa? Kaikkeen tähän on nyt mahdollisuus maanantaina 9.4. Klo. 11-12:00, kun pääsemme kokeilemaan ilmajoogaa!

Ilmajoogaan pääsemme tutustumaan Ready Set Polen asiantuntevassa ohjauksessa. Heidän nettisivuillaan (http://www.readysetpole.fi/jooga/) ilmajoogaa kuvataan mm. seuraavasti:

“Ilmajooga huoltaa ja vahvistaa kehoa ainutlaatuisella tavalla. Ilmajoogassa käytämme apuna katosta roikkuvaa kangaslenkkiä. Se jakaa kehon painoa, tukee ja auttaa ohjaamaan painovoimaa haluamaamme kehonosaan. Ilmajooga on luonteeltaan joogaa, joka on saanut vaikutteita ilma-akrobatiasta. Ilma-akrobatian vaikutus näkyy ennen kaikkea kankaan käytössä, eikä tuntiin sisälly vaativia akrobaattisia temppuja – akrobaattisuus tulee tunneille ripauksina ja mukavana mausteena.”

Ilmajoogaa pääsee kokeilemaan 14 nopeiten ilmoittautunutta stimppalaista, joten olethan nopea ilmoittautumisen auetessa! Ilmoittautuminen aukeaa ma 26.3. Klo. 12:00 ja sulkeutuu ma 2.4. Klo. 12:00. Mikäli osallistujakiintiö saadaan täyteen, jää kokeilulle hintaa 10,90€/hlö. Hinta siis nousee hieman tästä, mikäli ilmoittautuneita on vähemmän. Tämä on joka tapauksessa erittäin edullinen tilaisuus päästä kokeilemaan tätä suuren suosion saavuttanutta joogalajia!

HUOM. Huomioithan ilmajoogan kohteliaisuusohjeet tunnille osallistuessasi:

  • pukeuduthan ihonmyötäisiin pitkiin housuihin ja pitkähihaiseen paitaan

  • huomioithan herkän silkkikankaan: riisu korusi ennen tuntia, pitkät hiukset suositellaan laitettavaksi kiinni kumilenkillä ilman pinnejä

  • puhdistathan meikin ja jalkasi, jotta liinamme pysyvät puhtaina.

MITÄ: Ilmajoogaa

MISSÄ: Ready Set Pole, Cygnaeuksenkatu 3, 40100 JKL

MILLOIN: ma 9.4. Klo. 11-12:00

MITÄ MAKSAA: 10,90€ (mikäli osallistujakiintiö tulee täyteen)

MIKSI: Koska tämä on ihan loistava tilaisuus päästä hoitamaan kehoa ja mieltä hieman erilaisen joogan parissa!

MITÄ MUKAAN: Ihonmyötäiset housut ja pitkähihainen paita, juomapullo


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.