Tapahtumat → Fuksisitsit

Fuksisitsit

Ajankohta: 11.9.2014 klo. 18:00

Paikka: Escape

Tyyppi: BileetAikakoneeseen HOP ja suunta sinne, mikä on jo jäänyt taakse!

Oletko sisäisesti 50-luvun klassinen tyyliniekka vai uskaltaudutko pukeutumaan 60-luvun tyyliin minimittaiseen hameeseen? 70-luvun hippiliike voi antaa inspiraatiota kuin myös 80-luvun pauhaava discoelämäkin. Halutessasi voit myös kunnioittaa keskiaikaa, antiikkia tai kaikkien rakastamaa ysäriä - tärkeintä kuitenkin on se, että uskaltaudut uppoutua illan ajaksi niihin aikoihin "kun kaikki oli paremmin". Onnistuineimmat pukeutujat palkittakoon, huonoimmat sysättäköön ikuiseen kadotukseen!

Stimulus järjestää uusien fuksien kunniaksi fuksisitsit Vuosikymmenteemalla ja sinun tehtäväsi on siis pukeutua kunnioittaen jotakin jo elettyä vuosikymmentä. Ovet aukeavat Escapen tarjoamaan sitsitilaan klo 18, eikä tapahtumasta ole soveliasta myöhästyä minuuttiakaan. Ilta kustantaa alkoholillisena 16€ ja alkoholittomana 14€. Maksuohjeet lähetetään osallistujille ilmoittautumisen päätyttyä. Ilmoittautuminen on sitova ilmoittautumisajan sulkeuduttua.

Sitsihintaan kuuluu:
ilmainen sisäänpääsy, narikka, kaksi mietoa, kaksi shottia, maukas ruoka, jälkiruokadrinkki sekä jatkobileet. Eli koko setti!

Sitsien jälkeen bileet vasta alkavatkin, kun Freshman Partyt starttaavat klo 22 ja täyttävät Escapen tanssilattian.

Stimulus toivottaa uudet kettupallerot lämpimästi tervetulleiksi näihin kemuihin ja yliopistoelämään noin muutenkin!

HUOMHUOMHUOMHUOMHUOM! Fuksit ovat ilmoittautumisessa ensisijalla ja loput paikoista täytetään vanhemmilla opiskelijoilla. LAITATHAN SIIS LISÄTIETOA-KENTTÄÄN, OLETKO FUKSI VAI VANHEMPI. Muistattehan kirjata samaan kenttään myös mahdolliset allergiat sekä sen, haluatteko juomat alkoholillisina vai alkoholittomina.