Tapahtumat → Hyvinvointiviikon luova Mielentila

Hyvinvointiviikon luova Mielentila

Ajankohta: 12.3.2018 klo. 12:00

Paikka: Mielentila (Agora)

Tyyppi: Muu tapahtumaIkävöitkö ala-asteen kuvistunteja? Olivatko ekspressionistiset luomuksesi kovinta huutoa vai jäikö opettejaa mietityttämään, miksi omakuvaltasi puuttuu kaula, korvat ja kulmakarvat?

Stimuluksen hyvinvointiviikolla 12.-16.3.2018 Mielentilan seinälle ilmestyy lakana, jonka syvin tarkoitus on toimia stimppalaisten luovuuden kanavoijana. Ainejärjestötilaamme koristellaan mitä kauheimmilla ja upeimmilla kuvituksilla, joita luodaan niin iloisessa kuin hämmentyneessäkin mielentilassa, noh, Mielentilassa. Mahdollisuus on piirtää ja maalata mielen syvimmistä sopukoista tai tulevan keväsän valoisasta luonnosta - tai jostain aivan muusta. Ja totta kai luovuutta voi harjoittaa myös runoilemalla, kirjoittamalla sävelkulkuja tai vaikka raapustamalla kankaaseen hyvän mielen viestejä!

Tule paikalle kokeilemaan, mitä Mielentilan sormiväreillä, tai omilla välineilläsi, saa aikaan. Kankaalle pääsee vuodattamaan taidetta päivittäin ainejärjestötilamme ollessa auki.

 

MITÄ: Stimppalaisten luovuuden herättelyä ja yhteisen taiteen tekemistä

MISSÄ: Omassa rakkaassa ainejärjestötilassamme Mielentilassa!

MILLOIN: Päivittäin viikolla 11 eli 12.-16.3.

MIKSI: Koska tutkitusti taiteen luominen edistää sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia! (esim. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2804629/)