Tapahtumat → Yhdistyksen kevštkokous

Yhdistyksen kevštkokous

Ajankohta: 22.3.2018 klo. 16:00

Paikka: Lea Pulkkisen sali

Tyyppi: KokousKevätkokous on yhdistyksen sääntömääräinen kokous, jossa esitellään mm. edellisen vuoden toimintakertomus, tilinpäätös kuluneelta vuodelta sekä kuullaan toiminnantarkastajien kehitysehdotuksia.

 

Niin kuin perinteitä kunnioittaen kevätkokoukseen kuuluu, on Stimulus tänäkin vuonna tilaamassa kokousevääksi pitsaa. Olemme kuitenkin jäsenkyselyn perusteella päättäneet siirtyä kasvisruokapainotteisiin tarjoiluihin Stimuluksen omissa tapahtumissa, joten tänä vuonna kevätkokouksessa tarjoillaan kasvis- ja vegaanipitsaa. 

 

Toivomme, että kokoukseen tulevat ilmoittautuisivat etukäteen mikäli haluavat päästä nauttimaan pitsatarjoiluista kokouksessa. Tämä sen takia, että pyrimme välttämään ruokahävikkiä ja tilaammekin pitsaa juuri sen verran, että sitä on riittävästi eikä syömättä jäisi tuhottomia määriä. 

 

Jos siis haluat syödä kokouksessa pitsaa, ilmoittaudu tapahtumakannassa kevätkokoukseen ja kerro mahdollisista allergioista sekä syötkö kasvis- vai vegaanipitsaa. Jos taas et halua syödä pitsaa, ei sinun tarvitse ilmoittautua kokoukseen erikseen vaan riittää, että tulet vain paikalle.

 

Ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi päivää ennen kokousta tiistaina 20.3. klo: 12.

 

Nähdään kokouksessa!


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.