Tapahtumat → Hyvinvointiviikon elokuvailta!

Hyvinvointiviikon elokuvailta!

Ajankohta: 19.3.2018 klo. 17:30

Paikka: Agora Auditorio 2

Tyyppi: Muu tapahtuma”Laurin mielestä valkoisesta raivosta ei voi parantua. Uhrille se on kirous, jonka kanssa on vain opittava elämään --.”

 

Stimulus ja PSV järjestävät yhdessä dokumentti-illan! Hyvinvointiviikon ekstrana stimppalaiset pääsevät tutustumaan teemaan nimeltä valkoinen raivo; kuinka massamurhaajan mieli kehittyy, onko polun päätepiste jo ennalta määrätty? Arto Halosen palkittu ”Valkoinen raivo” käsittelee ihmismieltä koulukiusaamisen pyörteessä. Päähenkilö Lauri valmisteli nuoruudessaan massamurhia, fantasioi niistä ja kohotti itsensä mielessään tappajien eliittiin. Myöhemmin hänestä tuli arvostettu akateeminen tutkija, joka on perehtynyt urallaan aggressioon, väkivaltaan ja massamurhiin.

 

”Mielestäni jokaisen psykologin on hyvä katsoa Halosen filmi, samoin alan opiskelijan.”

– Suvanto, A. (2015) Valkoinen raivo – psykologin haaste. Psykologiliiton asiantuntijablogi 18.12.2015. Viitattu 18.2.2018

 

Ennen elokuvan alkamista PSV:n taitavat kotileipurit varmistavat elokuvanautinnon asettamalla tarjolle suussasulavia herkkuja ja lämpimän kahvitarjoilun. Ota siis mukaan hieman käteistä, sillä kahvitarjoilusta saadut varat lahjoitetaan MLL:n kiusaamisen vastaiseen työhön. Pienelläkin panoksella voi olla suuri merkitys! Tästä voi vielä tutustua, mitä tukitoiminta pitää sisällään: https://www.mll.fi/tue-tyotamme/yritysyhteistyo/kiusaamisen-vastaisen-tyon-tukeminen/.

 

Elokuva esitetään Agoran luentosalissa Auditorio 2:ssa. Tapahtuma on ***ILMAINEN***, mutta tekijänoikeudellisista syistä vaatii ilmoittautumisen.

 

Lähteet ja lisää tietoa elokuvasta seuraavista linkeistä:

http://psyli.fi/ajankohtaista/blogi/psykologiliiton_asiantuntijablogi/valkoinen_raivo_psykologin_haaste.1993.blog

https://www.valkoinenraivo.fi/

 

MITÄ: ”Valkoinen raivo” -elokuvailta

MISSÄ: Agora Auditorio 2

MILLOIN: 19.3. maanantaina kello 17.30 alkaen

MITÄ MAKSAA: Tapahtuma on ILMAINEN, mutta osallistujilla on mahdollisuus tehdä hyvää ostamalla jotain PSV:n tarjoiluista ennen elokuvan alkamista

MIKSI: Koska tässä tapahtumassa sulavasti yhdistyvät koulutus, kulttuuri ja hyvän tekeminen!

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.