Tapahtumat → JyväSpeksi 2018

JyväSpeksi 2018

Ajankohta: 21.4.2018 klo. 18:00

Paikka: Päärakennus C

Tyyppi: Muu tapahtumaJYVÄSPEKSI 2018 ON TÄÄLLÄ!

Yritys nimeltä SH-ryhmä pyrkii saavuttamaan vähittäiskaupan monopoliaseman vallanhimoisin keinoin. Yrityksen sisäiset suhteet ovat katkeroituneet ja arvottuneet. Kun SH-ryhmä ottaa haltuunsa viimeisen kauppa-auton, joukko toisilleen tuntemattomia ihmisiä saa yrityksen toiminnasta tarpeekseen. Kaltoinkohdeltujen taistellessa suuryritystä vastaan jokaisen luotettavuus on koetuksella. Nähtäväksi jää, kenen luottamus rikotaan ja kuka pettää kenet.

Shopraanot - Petos perheessä on tarina suuren perheyrityksen vallanhimosta ja sen vaikutuksista pienyrittäjiin sekä perheen sisäisiin suhteisiin. Rikollisuuden, luottamuksen ja ystävyyden kietoutuminen toisiinsa luo voimakkaita tunteita hahmojen välille. Esityksen kantaaottavuus vie katsojan ajankohtaisten asioiden äärelle ja pohtimaan omia arvojaan. Tarinan pienetkin oivallukset sekä yleisön loistavat omstartit saavat katsojan viihtymään läpi esityksen.

*********

MIKÄ IHMEEN SPEKSI? OMSTART?

JyväSpeksi on poikkitieteellisin voimin tehty musiikkia, tanssia sekä improvisaatiota sisältävä teatteriesitys, jossa yleisön on mahdollista osallistua esityksen kulkuun. Tämä tapahtuu huutamalla ”OMSTART!”, sekä mahdollisesti jokin toive sisällön tai esitystavan suhteen, esimerkiksi ”OMSTART nopeammin / saksaksi / käärmeitä lavalle jne”. Esiintyjät noudattavat näitä huutoja parhaansa mukaan!

*********

Esityksen kesto on noin kaksi tuntia väliajan kanssa, mutta vaihtelee riippuen yleisön huutamien omstarttien määrästä.

*********

Linkki tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/157880431569014/

Speksin nettisivut: https://www.jyvaspeksi.fi/

 

Stimulus sponsoroi tänäkin vuonna JyväSpeksiä! Tämä tietää sitä, että speksiliput kustantavat Stimuluksen jäsenille vain 6 euroa, joten nappaa omasi ja rynnitään yhdessä huutamaan omstarttia lauantaina 21.4. Seminaarimäen C-rakennukselle! Stimuluksen kautta ilmoittautuessasi saat siis lipun hinnasta tuntuvan alennuksen sekä haalarimerkin. Tänä vuonna Speksityöryhmässä mukana on 7 meidän omaa stimppalaista!

Paikan päällä on myös mahdollista ostaa 2 eurolla käsiohjelma, jonka hintaan kuuluu myös väliajalla tarjoiltava kahvi. Käsiohjelma sisältää mm. laulujen sanat sekä hahmoesittelyt.

 

MITÄ: JyväSpeksi 2018: Shopraanot – Petos perheessä

MISSÄ: Päärakennus C

MILLOIN: 21.4. lauantaina kello 18.00

MIKSI: Koska vappu JyväSpeksin kanssa on huomattavan paljon parempi kuin vappu ilman JyväSpeksiä!

 

Ilmoittautuiminen tapahtumaan aukeaa perjantaina 30.3. ja sulkeutuu tiistaina 10.4. klo 12.00.


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.