Tapahtumat → Akateemisen Kyykän Jyväskylän mestaruusturnaus

Akateemisen Kyykän Jyväskylän mestaruusturnaus

Ajankohta: 27.1.2018 klo. 11:00

Paikka: Mattilanniemessä

Tyyppi: LiikuntaNonii! Oletko valmis näyttämään kaikille Jyväskylän ainejärjestöille, kuinka stimppalainen heittää karttua? Haluatko pitää aivan hurjan hauskaa ja tutustua muihin ainejärjestöihin? Nyt olisi luvassa mainetta ja kunniaa!!

Rohkeasti kaikki mukaan :)Ynnä ja Linkki järjestävät Jyväskylän virallisen kyykkäturnauksen, jossa ainejärjestöjen edustusjoukkueet ja muut joukkueet kisaavat maineesta ja mammonasta (eli kiertopalkinnosta). Turnaus pidetään Mattilanniemessä lauantaina 27.1. klo 11 alkaen. Ilta huipentuu uskomattomiin bileisiin ravintola Freetimessä. Itse pelit alkavat klo 12.

Turnaus pelataan kuudessa neljän joukkueen lohkossa ja voittajat ja kakkoset siirtyvät välieriin. Joukkueeseen kuuluu vähintään 4 pelaajaa ja pelaajia saa vaihtaa otteluiden välissä. Turnauksessa noudatetaan Akateemisen Kyykän MM-kisojen sääntöjä, joihin voi tutustua osoitteessa http://www.kyykka.fi/säännöt

Turnaukseen on kutsuttu ainejärjestöjen, JYYn ja JAMKOn edustajia.

https://www.facebook.com/events/463471400714437/

Myös katsojat ovat tervetulleita niin turnaukseen! Tarjolla on muun muassa saunomismahdollisuus, pukuhuone- ja suihkutilat sekä muutama palju, jos luoja ja vesipisteet näin suovat.
Katsojille paikalla pyöriminen tai paljuilu ei maksa yhtikäs mitään!

Turnauksen voittajalle on luvassa paikka Akateemisen Kyykän MM-kisoihin, joten kilpailu tulee olemaan tiukkaa!

Oma pyyhe ja uima-asu mukaan!

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.