Tapahtumat → Teatteria: Sarasvatin hiekkaa + hengailu

Teatteria: Sarasvatin hiekkaa + hengailu

Ajankohta: 24.1.2018 klo. 18:00

Paikka: Jyvšskylšn Huoneteatteri & Teerenpeli

Tyyppi: Muu tapahtumaNyt olisi tarjolla tammikuulle pienen budjetin teatteria!

Jyväskylän Huoneteatterin toteuttama Sarasvatin hiekkaa -esitys käsittelee Risto Isomäen samannimiseen ekologiseen trilleriin (2005) perustuen suuria teemoja ilmastonmuutoksesta ja sen vaikutuksista ihmisen tulevaisuuteen. Romaani on voittanut mm. vuoden 2006 Kiitos kirjasta -palkinnon, joka myönnetään vuosittain suomalaista kaunokirjallisuutta elähdyttäneelle ja erityisen antoisalle teokselle. Teos oli myös ehdolla Finlandia-palkintoon vuonna 2005, ja teoksen pohjalta tehty Sarasvatin hiekkaa -sarjakuva-albumi voitti Sarjakuva-Finlandian vuonna 2009.

Nyt Isomäen teoksesta ammentavat ohjaaja Erika Hast sekä dramatisoinnista vastaava Maria Kilpi. Tähän tiiviiseen teatteritunnelmaan pääset vain 8 eurolla! Esitys kestää noin kaksi tuntia (sisältäen väliajan). Esityksen jälkeen on mahdollista lähteä jatkohengailemaan Teerenpeliin ja pohdiskelemaan koettua esitystä sekä sen herättämiä ajatuksia yhdessä. Teatterikriitikkoa voi leikkiä vaikkapa oluen tai teen äärellä!

”Sarasvatin hiekkaa on julmaa, mutta runollista, visuaalisesti vaikuttavaa teatteria aiheesta, jota emme voi enää väistellä.” – Huoneteatteri

Tarkempi kuvaus Huoneteatterin nettisivuilla: http://www.huoneteatteri.fi/naytelma.php?naytelmat_id=366

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/485418081814745/ 

 

Ilmottautuminen aukeaa jo 10.1. klo 12:00 ja sulkeutuu 16.1. klo 14:00. Ilmoittautuminen on sitovaKoska ilmoittautumisaika on näin lyhyt, ilmoittautumisajan loputtuakin lippuja voi vielä yrittää kysellä sähköpostiosoitteesta kulttuuri@stimulus.fi tai suoraan Huoneteatterilta.

MITÄ: Sarasvatin hiekkaa -teatteriesitys ja jatkohengailu Teerenpelissä

MISSÄ: Jyväskylän Huoneteatterilla

PALJON MAKSAA: 8e, sopiva opiskelijalompakollekin

MIKSI: Koska maailmanparantajastimppa ja teatterikriitikon uran harjoittelu eläkepäiviä varten! (Huhu kertoo, että teatteri voi olla myös kivaa.)


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.