Tapahtumat → Yhdessä luovuttamaan verta!

Yhdessä luovuttamaan verta!

Ajankohta: 6.5.2014 klo. 14:00

Paikka: Jyväskylän veripalvelu, Kalevankatu 8

Tyyppi: Muu tapahtumaOletko usein miettinyt veren luovuttamista, mutta et vain ole saanut käveltyä veripalveluun? Oletko säännöllinen luovuttaja, jonka edellistä kerrasta on kevätkiireissä vierähtänyt jo aivan liian kauan? Kenties et ole ajatellutkaan asiaa tai et uskalla mennä yksin?
 
Vastasit miten vain, tässä on tilaisuutesi tehdä hyvää mukavassa porukassa! Kun vapusta on selvitty, stimppalaiset lähtevät yhdessä luovuttamaan verta. Ojentaessamme auttavan käden verta tarvitseville, keräämme samalla luovutuskertoja Stimpan vasta perustetun VeriRyhmän rekisteriin. Jos ryhmän luovutuksia kertyy vuodessa tarpeeksi, saamme vastaanottaa kunniakirjan hyvästä teostamme! Tämä asetettaisiin tietysti pikimmiten ainejärjestötilaan Fokuksen kunniakirjan viereen. Nyt kaikki kantamaan sitä kortta kekoon, jotta emme jää Fokuksen nopeita kettuja huonommaksi!
 
Tapaamme Veripalvelutoimiston edessä (Kalevankatu 8) tiistaina 6.5. klo 14 , josta eteenpäin ryhmällemme on varattuna pari tuntia verenluovutukseen. Ei haittaa jos et ehdi kello kahdeksi, sillä paikalle voi saapua myöhemminkin.
 
Tapahtumaan on ilmoittautuminen, jotta toimistossa osattaisiin varautua ryhmän kokoon. Mikäli et pääse tiistaina, mutta haluaisit luovuttaa verta silti yhdessä, niin meille on varattu myös toinen aika torstaina 8.5. klo 14-16. Jos et pääse tiistaina, mutta haluat tulla torstain ajalle, jätä tieto siitä kommenttikenttään ilmoittautuessasi. 
 
Lisätietoja: www.veripalvelu.fi
Testi luovuttajalle: www.sovinkoluovuttajaksi.fi


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.