Tapahtumat → Koulutus kiusaamisesta

Koulutus kiusaamisesta

Ajankohta: 28.11.2017 klo. 16:00

Paikka: L304

Tyyppi: KoulutusVuoden viimeinen koulutus toteutetaan yhteistyössä Abakuksen, Emilen ja Pedagon kanssa, jossa pääsemme kouluttautumaan Kiusaamisasioiden tuki- ja neuvontakeskus Valopilkun kouluttajien johdolla kiusaamiseen. Koulutus järjestetään tiistaina 28.11. kello 16-19.30 Liikunnalla salissa 304.

Koulutuksessa kuulet kiusaamisen tunnistamisesta ja hyvän ilmapiirin merkityksestä kiusaamisen ennaltaehkäisyssä, puuttumisen haasteista ja ratkaisuista, mihin kiinnittää huomiota kiusatun tukemisessa, kiusaamisen jälkihoidosta sekä kiusaajan tukemisen merkityksestä. Lisäksi luvassa on myös pienryhmäkeskustelua aiheesta eri alojen opiskelijoista koostuvissa ryhmissä. Nyt on siis loistava tilaisuus kouluttautua tästä tärkeästä aiheesta sekä päästä tutustumaan tuoreehkon tiedekuntamme muihin opiskelijoihin ja harjoittelemaan moniammatillista keskustelua!

Jokaisesta ainejärjestöstä koulutukseen pääsee osallistumaan 30 opiskelijaa ja ilmoittautuminen koulutukseen alkaa jo tulevana keskiviikkona 22.11. kello 12 ja sulkeutuu sunnuntaina 26.11. 23.45. Tapahtumakannasta löydät oman ainejärjestösi ilmoittautumisen. Veryttele siis sormesi valmiiksi, ettet missaa tätä!