Tapahtumat → YTK:n Vappuolympialaiset

YTK:n Vappuolympialaiset

Ajankohta: 27.4.2014 klo. 14:00

Paikka: Kampuksen kenttä

Tyyppi: LiikuntaVanha perinne tuodaan takaisin!

Tervetuloa Yhteiskuntatieteilijöiden Vappuolympialaisiin!

 

Urheilujuhla järjestetään sunnuntaina 27.4 klo 14. alkaen Kampuksen kentällä! Mukana Fokus, Mephisto, Puolue ja Stimulus! Luvassa on leikkimielistä kisailua tiedekuntamme ainejärjestöjen kesken ja loppuhuipennuksena pelataan odotetut jalkapallo-ottelut!

Tule siis mukaan ottamaan mittaa tiedekuntamme kanssaopiskelijoista! Mistä ainejärjestöstä löytyy parhaiten heittovoimaa, tarkkuutta, vahvuutta ja urheilusisua? Kenellä on ovelin kisataktiikka ja ketterimmät juoksujalat? Kuka vie jalkapallon kuninkuuden? Näissä olympialaisissa on rento meininki, tarkoitus on pitää hauskaa, kilpailla enemmän tai vähemmän tosissaan ja verkostoitua tiedekuntamme kanssaopiskelijoiden kesken.:)

Voittajat palkitaan vappumielisin palkinnoin sekä maineella ja kunnialla!

 

LYHYESTI:

MITÄ: YTK:n Vappuolympialaiset!

MISSÄ: Kampuksen kentällä

MILLOIN: su 27.4 klo 14 – 17

MIKSI: Koska YTK, verkostoituminen, urheilujuhla ja vappu! Nyt otetaan kaikki ilo irti vapusta!

 

Paikalle voi myös tulla hengailemaan ja kannustamaan kavereita! Näissä olympialaisissa on hyvä ladata akkuja, jonka jälkeen voi taas vaihtaa toisenlaisen kisakunnon päälle maanantaina! ;)  

 

PS. Ilmoittautuminen Stimpan jalkapallojoukkueeseen toivottavaa etukäteen liikuntavastaavalle osoitteeseen liikunta@stimulus.fi tai huudellen Stimppa liikkuu-fbryhmässä. Väh. 8-10 hengen joukkue.