Tapahtumat → Poikkitieteelliset ysäritsit

Poikkitieteelliset ysäritsit

Ajankohta: 15.11.2017 klo. 18:00

Paikka: Aaltosali, Väinönkatu 7

Tyyppi: BileetSaparot, silkkipaita ja spaissarit? Vai sittenkin eurodance, permanentti ja olkatoppaukset? Kaiva kaapista ysäreimmät vaatteesi ja suuntaa keskiviikkona 15.11 Aalto-saliin, kun Stimulus, Emile, Linkki ja Parku palaavat ihanalle 90-luvulle.

Sitsit maksavat 15 euroa ja hintaan sisältyy sitsipaikan lisäksi ruoka, haalarimerkki sekä yksi drinkkilippu jatkoilla. Sitsit ovat OPM eli huolehdithan itsellesi tarpeeksi sopivaa juomaa, oli se sitten ville vallatonta tai vaikka kokista tuttipullosta. Myös oman shottilasin ja -juoman ottaminen mukaan on suositeltavaa. Aikamatka kohti ysäriä starttaa tasan klo 18:00 ja myöhästyminen aikakoneen kyydistä on rangaistavaa. HUOM! Aaltosaliin ei kuitenkaan saa tuoda lasipulloja, joten jätäthän ne kotiin ja tuot juomasi tölkeissä, muovipulloissa yms.

Iltaa jatketaan sitsien jälkeen parhaiden ysärihittien tahtiin Escapessa, jossa jokainen ysärisitseille osallistuja saa drinkkilipun.

Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 3.11 klo 12 ja päättyy 10.11 klo 23:59 Linkin nettisivuilla. Ilmoittautuminen on sitova ilmoittautumisajan päätyttyä. Jokaiselle ainejärjestölle on oma ilmoittaumiskantansa, joten ilmoittauduthan oikeaan kantaan! 

MITÄ: Ysärisitsit
MILLOIN: ke 15.11 klo 18
MISSÄ: Aalto-sali
MITÄ MAKSAA: 15e

Tapahtuma löytyy myös Facebookista.