Tapahtumat → SPOLskis

SPOLskis

Ajankohta: 9.10.2017 klo. 13:00

Paikka: Agora

Tyyppi: Muu tapahtumaHeippa ihana FUKSI,
ja sydämellisesti tervetuloa SPOLilaiseksi ♥ 

Sana, SPOL, on vilkkkunut erinäisissä yhteyksissä pitkin syksyä. Nyt on vihdoin aika päästä kokemaan aitoa SPOLmenoa tosielämässä ja todistaa kaikki puheet todeksi!

SPOLskis on vain ja ainoastaan fukseille suunnattu tapahtuma, joka järjestettiin viime vuonna ensimmäisen kerran. Tänä vuonna SPOLskis järjestetään Jyväskylässä lauantaina 4.11.2017. Tapahtuma koostuu kolmesta osasta: koulutuksesta, rastikierroksesta ja jatkoista. Klo 13 on Verson (http://kouluttajaverkostoverso.fi/) koulutus, joka käsittelee nuoren psykologin identiteettiä. Kouluksen vetävät Lisa Holopainen ja Lotta Moisala. Illalla ohjelma jatkuu rennolla rastikierroksella, jossa SPOLin vuosittaiset tapahtumat tulevat teille tutuiksi. Rastikierroksen jälkeen on vielä jatkot, joista tulee lisätietoa myöhemmin.

SPOLin tapahtumissa on tapana, että paikalliset opiskelijat majoittavat kauempaa tulevia. Ilmoitathan itsesi majoittajaksi vaikket tapahtumaan pääsisikään! Majoittajat ovat etusijalla ilmoittautumisessa ;)

Vanhemmille opiskelijoille tiedoksi: osallistujakiintiö on sen verran pieni, että valitettavasti emme voi ottaa tapahtumaan muita kuin fukseja. Tervetuloa joulukuun gradukonffaan ja SPOL-sitseille taas mukaan!

Ilmoittautuminen SPOLskikseen alkaa ma 9.10.2017 klo 12:00 täältä: https://goo.gl/forms/Y62nruPkEe12QKpQ2. Ilmoittautuminen päättyy pe 13.10.2017 klo 23.59 ja mukaan mahtuneille ilmoitetaan asiasta ma 16.10.2017 mennessä. MITÄ? Teille, vuoden 2017 fukseille suunnattu tapahtuma 
MISSÄ? Jyväskylässä: koulutus ja rastikierros yliopiston Agora-rakennuksessa (Mattilanniemi 2), jatkojen sijainnista tiedotetaan myöhemmin
MILLOIN? 4.11.2017. Verson koulutus klo 13-15, rastikierros klo 17.30-19.30 ja sen jälkeen jatkot!
MITÄ MAKSAA? ei mitään, joten kerätkää fuksipoppoonne kasaan ja suunnatkaa porukalla Jyväskylään! (Matkat tosin omakustanteiset)

Toivottavasti näemme sankoin joukoin!