Tapahtumat → Stimuluksen VAPPUBUSSI

Stimuluksen VAPPUBUSSI

Ajankohta: 25.4.2014 klo. 16:00

Paikka: Keski-Suomessa surrataan!

Tyyppi: BileetMITÄ MITÄ MITÄ!! Ovatko huhut totta? NO OVAT! Tänä vappuna Stimulus tarjoaa jäsenistölleen ehkä siisteimmän tapahtuman I-KI-NÄ!

 Vappubussi on täällä! Kyseessä on keltahaalarisille tarkoitettu hurjan hauska tapahtuma, johon kuuluu olennaisesti itse koristellulla partybussilla kruisailu ympäri Keski-Suomea. Tapahtuma potkaistaan käyntiin perjantaina 25.4. klo. 16.00, eli Pub Revolutionissa pidettävän Burger Dreamsin jälkeen. Lähtöpaikasta tarkempaa infoa myöhemmin.

Ennen kuin bussi starttaa, stimppahenkeä nostatetaan maalaamalla bussi porukalla  iloisen väriseksi pullovärejä käyttäen! Kun ulkoasu on päivitetty meiningin mukaiseksi, laitetaan popit soimaan ja lähdetään tutustumaan lähiseutujen maisemiin - bussi on meillä käytössä puoleen yöhön saakka ja se vie meidät minne vain mielemme halajaa! Suunnitelmana on kiertää katselemassa lähipaikkakuntia appro-tyylisesti eri kuppiloihin tutustuen. Kuinka siistiä!

JA MIKÄ PARASTA: Koska stimpan hallitus ja yhteistyökumppanimme Escape haluavat kiittää jäsenistöä mahtavasta vuodesta, tapahtuma on kaikille jäsenille täysin ilmainen!


Haalarit jalkaan, omat juomat laukkuun mukaan ja eikun kruisailemaan! 

TERVETULOA! <3