Tapahtumat → Stimppa ja PSV esittää: Päihdeongelman kohtaamiskoulutus

Stimppa ja PSV esittää: Päihdeongelman kohtaamiskoulutus

Ajankohta: 16.11.2017 klo. 16:15

Paikka: Agora Alfa

Tyyppi: KoulutusStimpan ja PSV:n yhteistyönä organisoima koulutus tulee taas! Tällä kertaa aiheena on päihdeongelman kohtaaminen asiakastyössä, josta meitä saapuvat kouluttamaan YAD:in kokemuskouluttajat Toni-kokemuskoulutuksen puitteissa.

Mukaan mahtuu 60 henkilöä, joten vetreytä näppisi valmiiksi ilmoon, joka alkaa maanantaina 30.10. klo 12 ja päättyy perjantaina 3.11. kello 23.45. Ilmon sulkeuduttua osallitujille lähetetään lyhyt ennakkokysely, johon osallistujien tulee vastata ennen koulutusta. Tauolla on kahvitarjoilu, jonka tuotot on tarkoitus lahjoitta YAD:in toimintaan. Varaa siis käteistä ainakin euron verran, jos tahdot kantaa kupposesi kekoon. :)

TONI - KOKEMUSKOULUTUS: Varmuutta ja välineitä huumeidenkäyttäjien ja toipuvien kohtaamiseen! Koulutuksen tavoitteena on lisätä ymmärrystä päihderiippuvuudesta ja antaa välineitä huumeiden käyttäjien ja toipujien kohtaamiseen. Koulutuksen teemoja ovat riippuvuussairauden kokonaisuus ja kuntoutuminen prosessina kokemustiedon näkökulmasta. Koulutus on neljästä osiosta koostuva kokonaisuus, jossa teemoja käsitellään päihderiippuvuudesta toipuneiden oman kokemuksen kautta. Tilanteen on tarkoitus tarjota kaikille osallistujille mahdollisuus tuulettaa omia ajatuksiaan, tunteitaan ja tietojaan aiheesta. Koulutus on kehitetty YAD ry:n EXP2 -hankkeessa yhdessä kokemusasiantuntijoiden kanssa.

Mikä ihmeen YAD? YAD eli Youth Against Drugs ry on sitoutumaton valtakunnallinen nuorten vapaaehtoistoimintaan perustuva järjestö, jonka tavoitteena on ehkäistä huumausaineiden käyttöä sekä vähentää niistä ja muista päihteistä aiheutuvia haittoja. YAD tarjoaa tukea päihteettömään elämään, päihteetöntä toimintaa ja tietoa huumausaineaiheesta sekä haastaa miettimään omia valintoja ja arvoja.


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.