Tapahtumat → Järjestöinfo

Järjestöinfo

Ajankohta: 2.10.2017 klo. 18:00

Paikka: Lea Pulkkisen sali

Tyyppi: Muu tapahtumaIlmoittautuminen järjestöinfoon on nyt auki! (VAIN FUKSEILLE ja TUTOREILLE) Muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä erityisruokavaliostasi sekä otatko olutta, siideriä vai limua nautittavaksesi :)

Sinä stimpan fuksi, juuri sinä siinä! Tiesitkö, että sinusta pitää huolen Stimuluksen lisäksi moni muukin psykologian alaan liittyvä organisaatio? Tämän tapahtuman pyhänä tehtävänä on selkeyttää tätä järjestösoppaa! Illan aikana on myös mahdollista liittyä helposti Psykologiliiton jäseneksi, kunhan ensin kerromme miten SINÄ siitä hyödyt. Liittyjille on myös erikoisetuna Psykologiliitto 60v. -haalarimerkki, jota ei ole mahollista saada mistään muualta! Tarjolla on myös ilmaista PIZZAA ja JUOMAA, joten johan kannattaa saapua paikalle ;)

Illan aikana sinulle esitetään neljä eri järjestöä: Psykologiliitto (Psyli), Keski-Suomen Psykologiyhdistys (KePsy), Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto (SPOL) ja European Federation of Psychology Students' Associations (EFPSA).

Tule kuulemaan näistä järjestöistä lisää ja liittymään Psylin jäseneksi! Psyliin kuuluu yli 90% psykologeista, ja siihen saa liittyä jo opiskeluvaiheessa. Kannattaa siis tulla kuuntelemaan ja tekemään päätöksiä itse!

Nähdään Lea Pulkkisen salissa ensi viikolla :)


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.