Tapahtumat → Järjestöinfo

Järjestöinfo

Ajankohta: 2.10.2017 klo. 18:00

Paikka: Lea Pulkkisen sali

Tyyppi: Muu tapahtumaIlmoittautuminen järjestöinfoon on nyt auki! (VAIN FUKSEILLE ja TUTOREILLE) Muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä erityisruokavaliostasi sekä otatko olutta, siideriä vai limua nautittavaksesi :)

Sinä stimpan fuksi, juuri sinä siinä! Tiesitkö, että sinusta pitää huolen Stimuluksen lisäksi moni muukin psykologian alaan liittyvä organisaatio? Tämän tapahtuman pyhänä tehtävänä on selkeyttää tätä järjestösoppaa! Illan aikana on myös mahdollista liittyä helposti Psykologiliiton jäseneksi, kunhan ensin kerromme miten SINÄ siitä hyödyt. Liittyjille on myös erikoisetuna Psykologiliitto 60v. -haalarimerkki, jota ei ole mahollista saada mistään muualta! Tarjolla on myös ilmaista PIZZAA ja JUOMAA, joten johan kannattaa saapua paikalle ;)

Illan aikana sinulle esitetään neljä eri järjestöä: Psykologiliitto (Psyli), Keski-Suomen Psykologiyhdistys (KePsy), Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto (SPOL) ja European Federation of Psychology Students' Associations (EFPSA).

Tule kuulemaan näistä järjestöistä lisää ja liittymään Psylin jäseneksi! Psyliin kuuluu yli 90% psykologeista, ja siihen saa liittyä jo opiskeluvaiheessa. Kannattaa siis tulla kuuntelemaan ja tekemään päätöksiä itse!

Nähdään Lea Pulkkisen salissa ensi viikolla :)


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.


Tapahtumaan ilmoittautunut: 45 henkilöä

Katja
Kristiina Mikkonen
Henna-Riikka
Vilja Niitamo
Emilia
Markus
Anni Orama
Sannamari
Liisa
Mikko Immonen
Iida
Emilia Ronkainen
Päivi
Sössö
Paula Koistinen
Nea
Anni
Erika
Annika
Jossu
Justiina Ilkka
Katariina Lehtiniemi
Lotta
Sonja
Sini
Noora
Mari Laitinen
Linnea
Aino Jokinen
Pauliina
Niina
Ronjahh
Aino
Joel Alho
Laura
ronjaaa
Henna Lehtonen
Mikko
Sara Alhainen
Marika
Oona
Juliaaa
Julia
Sara
Saija