Tapahtumat → Mielenterveyspšivšn seminaari

Mielenterveyspšivšn seminaari

Ajankohta: 10.10.2017 klo. 10:00

Paikka: Ruusupuisto

Tyyppi: KoulutusCorpus, Magna Carta, Parku, Sane, Stimulus, Tosine, Trioli ja Ynnä kutsuvat teidät 10.10.2017 järjestettävään seminaariin, joka kutsuu pohtimaan mikä taiteessa antaa toivoa erityisesti opiskelijoiden mielenterveyden näkökulmasta. Seminaarin tavoitteena on herättää keskustelua ja levittää tietoisuutta henkisen hyvinvoinnin edistämisestä ja mielenterveysongelmien ehkäisemisestä. Taide ja luovuus voivat tarjota elämyksiä ja helpottaa jokaisen oloa! Mikä on terapeuttista just sulle? Mikä auttaa jaksamaan opiskeluelämän pyörteissä?

Seminaarin pääpuhujina ovat tänä vuonna sarjakuvataiteilija Viivi Rintanen ja kirjoittamisen tutkijatohtori Karoliina Maanmieli. Lisäksi ohjelmassa on monitaiteisia workshoppeja, paikallisten järjestöjen pop-up-pisteitä sekä paneelikeskustelu opiskelijoiden hyvinvoinnista. Workshoppeihin mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten kannattaa käydä tutkimassa workshop-kuvauksia etukäteen ja olla nopea! Sähköinen ilmoittautuminen workshoppeihin aukeaa tiistaina 26.9. Mielen kulttuuri-sivuilla Lisätiedot: www.mielenkulttuuri.wordpress.com.

Jo ennen seminaaria törmäät kampuksilla liikkuessasi luultavasti Lakanaan. Symbolisena eleenä lahjoitamme yliopistomme uudelle rehtorille Keijo Hämäläiselle lakanan, johon kerätään ennen seminaaria ja seminaaripäivän aikana teidän ajatuksianne opiskeluelämän huolettavista ja voimauttavista asioista. Näin viemme viestiä mielenterveyden edistämistyön tärkeydestä ruohonjuuritasolta yliopiston johdolle asti!

 

MITÄ? Mielen kulttuuri 3: Toivoa taiteista -seminaari

MISSÄ? Ruusupuisto, Jyväskylän yliopisto

MILLOIN? Maailman mielenterveyspäivänä 10.10.2017 klo 10-16.30